سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊 ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم برای حاجت دل همه بگیم یاعلی محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
عزیزم یا دکلره کردی یا رنگ کردی یا سشوار میکشی. موهات اسیب دیده. باید تغذیه کنی.بستگی ب خودت داره یا روغن های تقویت مو بگیر. ک بعد حمام استفاده میشن و عالین. ولی من برای زمستون استفاده میکنم. تابستون کرم مو سینره استفاده میکنم موهامو نرم میکنه. از سشوار هم کمتر استفاده کن
شامپو فری سولفات خیلی عالیه ما به مشتری ها پیشنهاد میدیم گلم
روغن آرگان هم فوق العادست
به تغذیه هم خیلی اهمیت بده گلم
نحوه شستشوی موهات زیر دوش
آب گرم گرم برای مو خوب نیست
ماسک حتما بزن عزیزم
ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊 ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم برای حاجت دل همه بگیم یاعلی محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا