بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم عزیزم ازدواج سلیقه ایه، من مثلا دوس دارم اول مستقل شم و تو زندگی فردی جایی که میخوام برسم بعد به ازدواج فکر کنم، میشه جفتش اما خب من اینجوریه طرز فکرم
منم اینجور فکر میکنم و هنوز دانشگاهم نرفتم😢 اما مادرم میگه سنت برا ازدواج خوبه و دختر تا یه حدی خو ...
موفق باشی عزیزم، دانشگاه برو مطمئن باش کیس های بهتر هم میاد، مرد اگر مرد باشه زنی مستقل و خوب میخواد تا یهه بچه دبیرستانی که معلوم نیست بتونه تا کجا ادامه تحصیل بده، مردای بالغ امروز خیلی از زنای قدرتمند حساب میبرن پس نذار تو سری خور شی دستت جیب مرد باشه که قدرت انتخاب یه درصد بخواد دست مرد بیفته. احترام و قدرت دستت داشته باشی مردا میفهمن که با کی طرف هستن و احترام و ارزش بیشتره. کتابای روانشناسی میگن ن من
وگرنه نر زیاد گیر میاد عزیزم، بخواد برا شکل و هیکل بیاد.... میخوام نیاد.... ازدواج خیلی مهمه اما اینکه دست خالی برداری بری توی زندگی خودت چندسال بعد میگی چرا وقتی میتونستم زندگی مستقل نساختم برای خودم