2777
2789
عنوان

بچه ها کمک

58 بازدید | 15 پست

سلام پسرم صب دلپیچه داشت خواهرم عرق نعنا بهش داد خب شده ولی الان بی حاله و تب داره باباش بردش دکتر امکانش هست از گرما زدگی باشه چون خونمون واقعا گرمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش خاک شیر با ابلیمو تازه بده گلم اگه گرما زدس

تیارا هستم عزیزان مدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته  یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم  شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیم  سوال شخصی جواب نمیدم.

نگران نشو زیاد

ولی عرق نعنا کاش نمیدادین بهش

شاید یهو بالا بیاره

چیزایه شیرین بهش بده

عسل و نباتم خوبه

بهش بده 

اگرم میبینی بی حاله اب لیمو عسل بده بهش

برای کاهش تبم دستمال و بکن تو اب سرد بزار رو پیشونیش

بعدم ارنجشو با اب سرد بشور

بردش دکتر😭

عزیدلم خب خوبه پس خیالت راحت چیزی نیست بچه های کوچیک زیاد اینطور میشن شما استرس نگیر

تیارا هستم عزیزان مدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته  یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم  شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیم  سوال شخصی جواب نمیدم.
دعا کن😭😭😭😭

چشم گلم انشالله که گرمازدگی ست