2777
2789
عنوان

رشد موهام کمه

496 بازدید | 13 پست

پارسال همین موقع موهامو پسرونه زدم الان شده تا سر شونه هام احساس میکنم خیلی تو این مدت کم رشد کرد مولتی ویتامین هم میخورم جز چاق شدنم تاثیری واسه موهام نداشته چیکارکنم رشدش زیاد شه 

بیوتین و زینک پلاس بخر از داروخانه هر روز یدونه بخور تا یه ماه تاثیرشو میبنی بعدش ی مدت مثلا دو هفته قطع کن دو باره تا ی ماه بخور خیلی تاثیر داره دکتر به من واسه ریزش موهام گفته بود رشد موهام چند برابر شد واسه ناخن اینام خوبه پوستت هم شفاف و خوب میشه

ماسک مو هم میتونی بخری لوریل ماسکای تقویتط خوبی داره ماسک خونگی هم تخم مرغ خیلی خوبه

بیوتین و زینک پلاس بخر از داروخانه هر روز یدونه بخور تا یه ماه تاثیرشو میبنی بعدش ی مدت مثلا دو هفته ...

موهای من جنسش خشکه و فره خیلی رسیدگی هم میکنم فعلا ماسک مو ویکوو استفاده میکنم خوبه بد نیست ماسک موی دیگه جز این میشناسی ک خوب باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قرص هیرویت همه ویتامین های ضروری مو رو داره من سه ماه خوردم ابن هفته تموم میشه موهام پرپشت شده 

ریزش ندارم 

روغن کرچک هم قبل حمام میزنم 

زیاد شامپو نمی‌زنم.نزم کننده اکتیو و ماسک مو پنتن استفاده میکنم ماسک مو روغن و قرص عالی بودن

ماسک و رنگ موهای شیمایی مو رو داغون میکنه. به جاش از محصولات گیاهی برای تقویت مو استفاده کن. مارک khadi محصولات خوبی داره. گرونه کمی، به جاش میتونی از ترکیبات داخل محصولاتش استفاده کنی ، مثلا از عطاری بگیری و خودت مخلوط کنی و استفاده کنی. هم رنگ موهای گیاهی اش خوبن و هم شامپو و پودرهای شست و شوی سر  روغن مو

موهای من جنسش خشکه و فره خیلی رسیدگی هم میکنم فعلا ماسک مو ویکوو استفاده میکنم خوبه بد نیست ماسک موی ...

ماسک موهای لوریل تنوع زیادی داره ولی من تعریف مدل میل السیو خیلیییی شنیدم من ی مدل دیگشو داشتم ک برای موهای معمولی رو به چرب بود به درد تو نمیخوره ولی میل السیو خوبه حتما امتحان کن