پارسال همین موقع موهامو پسرونه زدم الان شده تا سر شونه هام احساس میکنم خیلی تو این مدت کم رشد کرد مولتی ویتامین هم میخورم جز چاق شدنم تاثیری واسه موهام نداشته چیکارکنم رشدش زیاد شه
بیوتین و زینک پلاس بخر از داروخانه هر روز یدونه بخور تا یه ماه تاثیرشو میبنی بعدش ی مدت مثلا دو هفته قطع کن دو باره تا ی ماه بخور خیلی تاثیر داره دکتر به من واسه ریزش موهام گفته بود رشد موهام چند برابر شد واسه ناخن اینام خوبه پوستت هم شفاف و خوب میشه
ماسک مو هم میتونی بخری لوریل ماسکای تقویتط خوبی داره ماسک خونگی هم تخم مرغ خیلی خوبه
ماسک و رنگ موهای شیمایی مو رو داغون میکنه. به جاش از محصولات گیاهی برای تقویت مو استفاده کن. مارک khadi محصولات خوبی داره. گرونه کمی، به جاش میتونی از ترکیبات داخل محصولاتش استفاده کنی ، مثلا از عطاری بگیری و خودت مخلوط کنی و استفاده کنی. هم رنگ موهای گیاهی اش خوبن و هم شامپو و پودرهای شست و شوی سر روغن مو
موهای من جنسش خشکه و فره خیلی رسیدگی هم میکنم فعلا ماسک مو ویکوو استفاده میکنم خوبه بد نیست ماسک موی ...
ماسک موهای لوریل تنوع زیادی داره ولی من تعریف مدل میل السیو خیلیییی شنیدم من ی مدل دیگشو داشتم ک برای موهای معمولی رو به چرب بود به درد تو نمیخوره ولی میل السیو خوبه حتما امتحان کن