2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تو سایت hamyab24 ثبتش کن

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

بله عزیزم بعد ۵.۶ ماه پیدا شد..از اپراتور ایرانسل و همراه شکایت کردم..البته یا ۵۰۰ تومنی هزینه شکابت ...

من همه این دوندگی ها رو کردم ولی پیدا نشد چون تا سه ماه فقط پیگیری میشد و بعدش بازم باید همین روندو میرفتم😐

برا پدر منو دزدین کارتن داشت رفتیم شکایت کردیم گفت باید صبر کنی تا روشن بشه بعد یک ماه گوشی رو روشن کرده بود سیم کارتی که روش بود فهمیدن برا کی هست نامه زدن براش که بیاد دادگاه

😐

منم گوشیمو با کلی عکسو فیلم گم کردم هر چی هم بهش زنگ میزدم خاموش بود تا بعد یه ماه که کلا بی خیالش شدم یه روز بهش زنگ زدم یه آقایی برداشت گفتم این گوشی واسه منه شما جواب دادین گفت عه ، چقدر دنبال صاحبش بودم خوب شماکجا گمش کردی ؟ منم مجبوری هر چی میگفت جوابشو میدادم که خاموش نکنه باز ، بعد گفتم میشه گوشیمو بدی گفت اول بگو  اسمت چیه بعد با هم قرار میزاریم خلاصه هی یه جور خاصی سوال میپرسید بعد گفت سر قرار میای گفتم آره ، گفت باور کن من اصلا عکساتو ندیدم فقط رمزشو باز کردم ببینم مال کیه که خودت زنگ زدی 

تو دلم گفتم آره جون خودت خر خودتی 

بعدش باهاش قرار گذاشتمو و هی اصرار داشت تنها بیا کسیو با خودت نیاری ، منم به شوهرم گفتم بره سر قرار ولی بهش نگفتم مرده کرم داره ، تا شوهرم بره سر قرار هی زنگ میزد به گوشی جدیدم که کجایی تنهایی یا با کسی هستی ، خلاصه که خامش کردمو شوهرم گوشیمو ازش گرفت یارو انقدر پر رو بود به شوهرم گفته بود دست رو قران میزارم عکساشو نگاه نکردم اونم مثه خواهر خودم ....

برااا من تو مالزی..الان ۳سال میگذرههه ولی انقددددد دلم پیششه هنوز..کل عکسامم رفت سفرمم کوفتم شد قشنگ ...

منم موقع برگشت زدن

کلیم عکسای خوشگل داشتم😍به قول تو کوفتم شد😂دقیقا ۳سال پیش

منم موقع برگشت زدن کلیم عکسای خوشگل داشتم😍به قول تو کوفتم شد😂دقیقا ۳سال پیش

پس همدردیمممم باهم ما از ۲جا زهر خوردیم هم گوشیمون هم سفری که خرج گردیم و رفتیم اخرم از دماغمون در اومد و کل عکسامون ..جالبه من انقدم اون سال سفر رفته بودمو عکس تو گوشیم داشتم..خلاصه هنوز که هنوزه میسوزم چون عگسای سفر دخترم بود

پس همدردیمممم باهم ما از ۲جا زهر خوردیم هم گوشیمون هم سفری که خرج گردیم و رفتیم اخرم از دماغمون در ا ...

نه من هر شب که میومدم هتل عکسامونو واسه خانوادم میفرستادم😂همه عکسامو دارم

ولی خب گوشیم رفت دیگه

نه من هر شب که میومدم هتل عکسامونو واسه خانوادم میفرستادم😂همه عکسامو دارم ولی خب گوشیم رفت دیگه

چههه خوب افرین برا من تعداد عکسام بالا بود هروز ۳تا دونه نهایت میفرستادم براشون الان میگم کاش بیشتر میفرستادم ها هرجی دارم از اوناس..ولی عکس سفرهای قبلم همش رفت هیچ کدومم نریخته بودم رو هارد یا فلش.دیگه تجربه شدم برام

من همه این دوندگی ها رو کردم ولی پیدا نشد چون تا سه ماه فقط پیگیری میشد و بعدش بازم باید همین روندو ...

فقط باید تمدید میکردی همین روندی نداشت دیگه.مال من ساعت ۱ ظهر پیام اومد ک گوشی روشن شده مثه جت خودمون رسوندیم دادگاه

🖤🥀۱۴۰۴🖤🥀💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم