2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

استارتر عزیز

چهار  هورمون دوپامین سروتونین اندورفین و اکسی توسین در درمان افسردگی موثر هستند

برای تنطیم این هورمون ها بدون دارو 

بی هیچ درنگی باید باید باید ورزش را شروع کنی 

دارو به تنهایی جواب نمیده  و اگه بیماریت افزایش پیدا کنه شوهرت و خانواده هم ازتو دل سردمیشوند که صد برابر افسردگیت رو بیشتر میکنه

ورزش باعث افزایش دوپامین مغز میشه که به افزایش  سروتونین کمک کنی کنه و باعث شادابی میشه 

تا سز حد امکان باید  از حضور در محیط های بسته تاریک خودداری کن ایستادن زیز نور خورشید کمک فراوان میکنه 

سعی کن چندین بار در روز  فرزندانت و همسرت را در اغوش بگیری تا هورمون اکسی توسین در خونت افزایش پیدا کنه

اگه نگران کرو نا هستند و اجازه در اغوش گرفتن را نمیدهند از پشت در اغوشان بگیر حد اقل هشت با در روز برای درمان 

بوی وانیل و اسطوخودوس با تولید اندورفین در ارتباط است.  شکلات تلخ و خوراکی‌های تند می‌تواند باعث ترشح اندورفین در مغز بشه  

برای افزایش سریع اندورفین، کمی عصاره‌ی معطر و کمی شکلات تلخ در کشوی میزتان داشته‌باشی

تحت هیچ شرایطی گریه نمی کنی کارهای گریه اور هم انجام نمیدی ت هر بار که گریه کنی یک پله از درمانت را به عقب برگردانده ای

باید بخندی وقتی میگم باید بخندی یعنی دارم  خنده تجویز میکنم

عزیزم من دکترای شیمی هستم و روی این مسایل علمی تحقیق کرده ام  

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045
                         اس ...

خیلی ممنونم ازتون که وقت گذاشتید راهنماییم کردین 

من خودمم به خوردن قرص اصلا راضی نبودم و نیستم ولی با اصرار اطرافیانم ک دکتر خوبیه و جواب میگیرم و خوب میشم رفتم الانم دلم نمیخام ادامه بدم تا وابستگی پیدا کنم الان فقط میترسم که قطعش کنم و عوارض داشته باشه باز بدتر از قبل بشم الان دوماهه که میخورم من توقع داشتم خوب شم ولی نه حتی بعضی وقتا بدترم شدم به مرز خودکشی رسیدم 

منم می خورم خوابم بیشتر کرده به نسبت قبل حالم بهتره ولی تاثیر زیادی نداره که بگم واای حالم عالی شده

من روزی دوتا می خورم اگه یکیش کنم سریع روح و روانم بهم می ریزه

23 شهریور روزی که تو برای همیشه از ذهنم میری. من به تو ثابت می کنم از تو بهتر بودم💫🎀 برای قوی بودنم و تسلیم نشدنم دعا کنید🙏😔
منم می خورم خوابم بیشتر کرده به نسبت قبل حالم بهتره ولی تاثیر زیادی نداره که بگم واای حالم عالی شده ...

منم خیلی خابم زیاد شده ولی حالمو همچین تاثیری که فکر میکردم نداشته 

من روزی یدونه بعد ناهار با دوتا قرصه دیگه ای که بهم داده میخورم 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792