2777
2789
عنوان

یه رمان یا کتاب خوب برای خواهرم

412 بازدید | 30 پست

سلاااام........ 

یه کتاب یا رمان خوب پیشنهاد کنین برای خواهرم. 13 سالشه 

راستش میدونین که عشق و عاشقی و اینا نباشه. ماشاا.... رمان های ایرانی که زدن رو دست همه عشق و عاشقیا😏🙄🙄

البته چون خودم رمانا رو خوندم و میدونم چطوره نمیخوام بخونه. چون من خیلی خجالتی هستم.اما اون بر خلاف من ماشا... اگه رمان بخونه که دیگه غیر کنترل میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه کاری کنی چه نکنی الان بچه های جدید خودشون اطلاعات کافی دارن 😬 رمانهای تاریخی بده بخونه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

اگه رمان نخوای، کتاب من خوبم تو خوبی خیلی کتاب خوبیه. رو اعتماد به نفسش خیلی تاثیر داره و اینکه برای خودش ارزش قائل باشه. متن روانی هم داره

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

من کتاب نوجوان نمیشناسم اما وقتی راهنمایی بودم بابام برام یه کتاب اورد بنام هوشمندان سیاره اوراک نوشته خانوم کلهر.اسم کوچیکش یادم نیس.خیلی دوس داشتم کتابشو

میخوای بزن تو نت ببین مضمونش مناسبه؟

من همین یه دونه ام!