2777
2789
عنوان

بیاین قضاوت

57 بازدید | 9 پست

۱ ساعت پیش با مادرم دعوا کردم مادرم گردش درد میکنه من دلم واسش سوخت کل خونه رو جارو کردم فقط یکم نکردم اون رفته بود حموم اونموقع برگشت دیگه انقد حرف بهم زد که چرا اون یه قسمتو‌ نکردی بعد در قوری رو پرت‌کرد سمتم منم پرت‌ کردم سمتش

پاشد موهام کشید چند تا نیشگونم گرفت خیلی فحش داد نفرینمم کرد

تقصیر کیه شما بگین

خخخخخ عین مامان منه ک

اشکال نداره نباید جوابشو میدادی مخصوصا اینکه در قوری پرت کردی سمتش

مامان من اگه بود دارم میزد قطعا😨

یک روز می آیی که من دیگر دچارت نیستم/از صبر لبریزم ولی چشم انتظارت نیستم.           لطفا برای روشن شدن تکلیفم تو این زندگی کوفتی یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول اون پرت کرد😢😢😢😢😢

خب شمانباید تکرار میکردی بالاخره اون بزرگتره و مادر

ازش معذرتخواهی کن

مجردی؟

یک روز می آیی که من دیگر دچارت نیستم/از صبر لبریزم ولی چشم انتظارت نیستم.           لطفا برای روشن شدن تکلیفم تو این زندگی کوفتی یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم
اره اخه خیلی بداخلاق شده😏😏😏😭

عب نداره دختر خوب

معذرتخواهی کن تموم شه بره دنیا‌ارزش این چیزارو نداره

اره شب عذرخواهی میکنم روزی صد بار دعوا میکنیم😂😂

ماهم اینجوریم

البته من متاهلم😅

[QUOTE=148061278]ماهم اینجوریم البته من متاهلم😅[/QUOTEانقد نفرینم میکنه😂😂😂😂صبی گفت اولین خواستگ ...

خخخخ یادش میره

همه شون همینو میگن