2777
2789

بچه ها چیا تو سیسمونی لازم نمیشه میخام چیزایی که لازم نمیشه نگیرم اگه تجربه ای دارین ممنون میشم 

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗

خیلی چیزا بستگی به سبک زندگی خودت داره و وضعیت مالی وگرنه بچه تازه دنیا اومده

یه شیشه شیر و پستونک و پوشک و دستمال مرطوب شامپو صابون لباس سایز صفر و سایز یک 

پتو تشک 

حوله 

اینا روفقط نیاز وااجب داره 

بقیه چیزا رو میشه بعدا هم بخری یااصلا استفاده نکنی

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط لباس و لحاف تشک گرفتم بقیشو هر چی هر جا لازم شد خودمون می گیرم خیلی بهتره

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت
خیلی چیزا بستگی به سبک زندگی خودت داره و وضعیت مالی وگرنه بچه تازه دنیا اومده  یه شیشه شیر و پ ...

آفرین خوب گفتی 👌

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت

من چن دست لباس گرفتم با یه حوله و کیسه خواب و لحاف تشک از این ستا. یدونه کیف . وسلام  قبل عید یه مقدار پول دادم براش یه نیم سکه و یه مقدار طلا مادرم گرفت به جای سیسمونی الان در حد المپیک خوشحالم. چون با کرونا که بیرون نمیشه رفت کالسکه و اینا به درد نمی خوره تخت واینا هم جام کوچک بود

و این بدون تو این ممکلت الان یه هزا تومن هم برای آینده بچه پس انداز کنی دوروز دیگه میگه خدا خیرت بده مامان... حتی اگه شده نیم گرم طلا بخری به جای وسیله های اضافه بخر ک برای بچه اخروعاقبت داشته باشه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
من برای بچه اولم سیسمونی کریر نگرفتم. الان نمدونم برا این یکی بگیرم یانه؟ لازمه ؟ کاربرد داره؟ تا چن ...

منم برااولی نخریدم برااینم نمیخرم شماازقیمت سرویس خواب های دم دستی خبرداری؟؟

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
من چون تواستراحتم نمیتونم بگردم فقط ازیه جاپرسیدم ازاین مخملیا۵۵۰نخریدم 

من چون اصلا قصد بچه دارشدن نداشتم دیگه. لباس نوهاشو دادم نیازمند لباسا دیگه هم ریخنم دور. کالسکه و روروئک هم همینکه راه ابتاد فروختم. حالا بعد هشت سااال فقط همون ست پتو تشک و بالشت و کیسه خواب مونده.  اونم چون دخترم کرده وسایل بازی عروسکاشو میخوابونه🤣🤣🤣🤣

میشه خواهش کنم یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرستین😔ممنونم🌹
من چون اصلا قصد بچه دارشدن نداشتم دیگه. لباس نوهاشو دادم نیازمند لباسا دیگه هم ریخنم دور. کالسکه و ر ...

حتمانگهداریه جابدردمیخوره من براپسرم دوسال پیش ۱۵۰ایناگرفتیم خودش استفاده میکنه وگرنه هموناروبرمیداشتم برااینم نمیخریدم اصلافک نمیکردم اینقدگدون شده باشه

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔