2777
2789

خواهرم از ۱3۰ کیلو شده ۴۷ یا ۵۰ کیلو دو سال پیش دکتر مهدی هاشم آقایی عملش کرد فوق العاده شده خیلی پرسجو کرد تا ایشونو پیدا کرد خدا خیرشون بده زندگی خواهرم کلا تغییر کرده

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بله عزیزم تهرانن و جزو ده تا جراح برتر لاغری در تهران هستن
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم
۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش
کادرشون بسیار حرفه ای و مجرب هستن و در بیمارستان فوق تخصصی با بهترین تجهیزات عمل میکنن
خوبیش اینه ایشون با همه بیمه ها هم قرار داد دارن که توی هزینه ها کمک بزرگیه

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐

پسر خاله من از بچگی چاق بود با وزن 130 کیلو جراحی اسلیو معده  انجام داد الان نزذیک 85 کیلو شده سنشم کمه 24 سالشه با ورزش اصلا کم نمی شد البته دکترشم دکتر علیرضا فروتن دکتر خیلی خوبیه ..... به نظر من اگه اضافه وزن خیلی زیادی داری حتما اسلیو معده رو انجام بده عزیزم