2777
2789

یه دوستی دام که با یکی از پسرای فامیل دورشون دوست شده بود و عاشق همدیگه شده بودن و اینا اصلا هیچ ارتباطی نداشتن و فامیل خیلی دور بودن و تو یه مسافرت که باهم میرن بهم علاقه پیدا میکنن و خلاصه بحث میکشه به ازدواج و خانواده پسره به دلیل خیلییییی الکی میگن نه و پسره وقتی اصرار میکنه کلی عیب رو دوست منو خانوادش میزارن در صورتی که دوست من از خانواده تحصیل کرده و کاملا باکلاس و با اصالتی هست خانواده اون پسره ام خانواده خوبی ان اما از لحاظ عقل و شعور خیلی مشکل داشتن مثلا دوست من خواهرش طلاق گرفته بود اون زمان مادر پسره گفته بود اینا بساز نیستن اگه بساز بود طلاق نمیگرفت !!! اینا ی مشکلی دارن من خودم میرم خواستگاری یه دختری میپسندم تو م باید بگیریش 😰 بمااااند که دوست من چقددددد اذیت شد و دوستم وقتی بچه بوده افتاده و اسیب ب چشمش وارد شده اینکه بعضی وقتا مردمک چشمش منحرف میشه و مادر پسره ب گوشش رسونده بود که دخترشون چشم چپه ما عروس چپل چلاق نمیخایم پیشونیش خیلی بلنده قدش کوتاهه .(حالا تا قفسه سینه پسره بود ) فلانه بهمانه این دختره بدرد زندگی نمیخوره بهت خیانت میکنه 😐😐😐حالا این بدبخت همون موقعشم تو دوستی کاملا وفادار و چ موقعیت هایی که رد نمیکرد .... این در صورتی ک دوست من بسیار زیباس و تحصلیکرده فقط در مواقعی این اتفاق برای چشمش میقته خلاصه خودشون گشتن ی دختری پیدا کردن و برا پسره گرفتن و این موضوع عذاب اور برا دوستم ب سختی تمام شد و حالا شنیدن که خواهر خود پسره بعد ۱۳ سال زندگی طلاق گرفته ! همین عروسشون که خودش پسندیده وقتی پسرشون خونه نبوده دوس پسرش اورده خونه و به شوهرش خیانت کرده !حالا طلاقش داده پسره افسرده شده مادر پدرشم پشیمون 

جان من است او❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خدا که پنهون نیست دل متم خنک شد

گفت تمام عیب و ایرادایی که رو خواهرم گزاشت سر دختر خودش اومد هی برگشت گفت این خیانتکاره این دختر فلانه عروسش دوس پسرسو اورد تو خونه خودش

جان من است او❤

هه .بله.زمین گرده.منم با کسی دوست بودم مطلقه رو مسخره کرد .من جدا شده بودم باهاش دوست شدم.بعد دم عروسی خواهرشعروسی بهم خورد افتادن تو پروسه طلاق برا پرونده خواهرش زنگ میزدن ازم مشاوره میخواستن