2777
2789
عنوان

دعا کنید

30 بازدید | 7 پست

پسرم 1 سالش که بود مریض بود تب داشت شوهرم سر کار بود قرار بود بیاد ببریمش دکتر هی پاشویه کردم دارو دادم اخرم تشنج کرد از اون موقع بچم شده یه تیکه گوشت نه میتونه راه بره نه حرف بزنه کلی گفتار درمانی میبرم و کاردرمانی حتی نمیتونه بشینه تروخدا دعاش کنید اسمش محمد طاهره الان 5 سالشه شما دلتون پاکه یه صلوات بفرستید حاجتتونم بنویسید براش دعت کنیم

ایشالله که خوب بشه 🙌الهی آمین

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۷۰تا حمد ب نیت شفا میخونم

عزیزمی کاش خدا صدای تو رو بشنوه فقط من از این بدبختی نجات پیدا کنم یعنی وقتی میبینم پسر دسته گلم جلوم داره اب میشه نمیدونم چیکار کنم منم اگر قابل باشم برای همتون دعا میکنم