2777
2789
عنوان

بهتون احتیاج دارم دوستای خوبم💜

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 23 پست
فداتشم خانمی.توروخدا امشب سر نمازت یادم کن💜

عذر شرعی دارم متاسفانه 

اما حتما دعات میکنم عزیزم

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
عذر شرعی دارم متاسفانه  اما حتما دعات میکنم عزیزم

مرسی عزیزم

💜مهدی جان💜       اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من، دل من داند و من دانم و دل داند و من...              همسر خوب و وفادارم این را بدان که تمام وجود من در تو خلاصه شده است.سایه ات مستدام حضرت یار💑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم

فدایت💋💋🌹🌹

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
۲۰ تا صلوات برات فرستادم   لطفا برای منم دعا کنید حاجت روا شم    

ان شاالله ۴۰تا صلوات برات فرستادم ان شاالله هر چه زودتر مشکلتون حل بشه

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        

بچه ها سلام قول داده بودم بیام بگم اگه مشکلم حل شد 

مشکلم ۹۰ درصد حل شد🌹 ده درصدشم بخاطر خطاهای خودم کم کردم

دوستای خوبم ازتون ممنونم خیلی بهم لطف کردین💛💜

دلای پاکتون کمکم کرد

💜مهدی جان💜       اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من، دل من داند و من دانم و دل داند و من...              همسر خوب و وفادارم این را بدان که تمام وجود من در تو خلاصه شده است.سایه ات مستدام حضرت یار💑
گلم توکلت به خدا باشه ان شالله بزودی میای تاپیک میزنی مینویسی مشکلم حل شد 😊😊

حل شد دوستم😘

حل شد دوستم😘

خداروشکرررررررررر عزیزم خوشحالم برات😍😍

منم خیلی بهم ریختم دعام کن گلم محتاج دعام 😔

خداروشکرررررررررر عزیزم خوشحالم برات😍😍 منم خیلی بهم ریختم دعام کن گلم محتاج دعام 😔

چشم حتما عزیزم برات دعای سریع الاجابه ی امام موسی کاظم میخونم انشالله ب حق این شب عزیز مشکلت حل بشه دوستم💛💜

چشم حتما عزیزم برات دعای سریع الاجابه ی امام موسی کاظم میخونم انشالله ب حق این شب عزیز مشکلت حل بشه ...

فدای دلت مهربونت مرسی عزیزم🌹🌹🌹🌹