2821
2789
عنوان

جاروبرقیم😓😓😭😭😭

97 بازدید | 10 پست

امروزکلاده دیقه یابک ربع ازش استفاده کردم دیدم خودبه خودخاموش شددست زدم سمت موتورش دیدم حسابی داغه

چیکارکنم بااین گرونی نمیتونم جاروبرقی بخرم

مارکشم سامسونگه

به نظرتون درست میشه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

برا ابحیمم همیمطوری شده بود گذاش سرد شد روشن شد

من همون همسایتونم که همیشه از چشمی در شمارو میپاد مراقب باشین😁😁😁یه سریام هستن که به اون درجه از عرفان تو سایت رسیدن که خودشون،خودشونو میترکونن من از همونام😎😎😎تا الان چهار بار از سال نودو شیش به درجه ترکیدن نائل شدم😂😁😁😁

بزار جلوی پنکه یا کولر خنک شده فعلد استفاده نکن..واسه مامانم بوش بود اینجوری شد درست شد

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
امیدوراشدم خداکنه درست بشه جهیزیمه کلاسه ساله دارمش  نمیتونم حالاحالاهابخرم🥴

چی شد درس شد؟!

من همون همسایتونم که همیشه از چشمی در شمارو میپاد مراقب باشین😁😁😁یه سریام هستن که به اون درجه از عرفان تو سایت رسیدن که خودشون،خودشونو میترکونن من از همونام😎😎😎تا الان چهار بار از سال نودو شیش به درجه ترکیدن نائل شدم😂😁😁😁
آره عزیزم درست شد داخل لولش آشغال گیرکرده بود😶😶

ای بابا😁خداروشکر

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز