2821
2789
عنوان

کنکوریا بگن

122 بازدید | 10 پست

سلام من امسال میرم یازدهم تجربی و میخواستم از مهر آزمون آزمایشی ثبت نام کنم. به نظر شما کدوم آزمون بهتره هم از لحاظ قیمت هم شبیه بودن به سوالات کنکور.

گزینه دو. سنجش

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من قلم چی رفتم ،فوق العاده سخت بود،همه دوستام سنجش رفتن،اصلا خودکنکورو سنجش میده،قیمتش خوبه آزموناشم خوبن ،قلم چی فقط الکی پول میگیره،البته اگ بتونی قلم چی بری هم خوبه ولی من اگ برمیگشتم عقب سنجش میرفتم

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
بهترین آزمونه؟چون میترسم یه آزمونی برم و الکی وقتم تلف شه و به هیچ دردی نخوره

جامعه اماری قلمچی بهتره     ولی گزینه دو سوالاتش نزدیک سوالات سنجشه     تمام مداریس تیز هوشان  گزینه ۲ میدن با جامع  های قلم چی  و سنجش

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز