2777
2789

نکن... ما ورا الطبیعه رو وارد زندگیت نکن

با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر....هیچکس، هیچکس اینجا به تو مانند نشد.... هر کسی در دل من جای خودش را دارد....جانشین تو در این سینه خداوند نشد⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش اعتقاد داری اصلا?

عزیزم فیلم سجین از 1 تا 6 رو نگاه کن سمت دعا نویسی و اینا نمیری

زندگی دیروزی ها مثل امروزی ها نبود... ادعا نبود چشم و هم چشمی نبود👁️👀من بیشتر و تو کمتر نبود📈📉تولدت مبارک و کیک و شمع نبود🎉🎂کادوی گرون قیمت و سالگرد ازدواج نبود🎁💍حتی "دوستت دارم" هم نبود💘؛ یه شناسنامه بود که ثابت میکرد کی مال کیه📕عالی نبود، قشنگ نبود، حتی بیشترش اندوه بود🖤؛ قدیم تر ها بوداشون کم و نبوداشون زیاد بود🙎🏻‍♀️اما یه چیزی بود که زندگیشون دوام داشت گذشت بود🤝دادگاهشون خونشون بود🏠قاضیشون دلشون بود❤️و حکمشون صبر🙏... ما چقدر صبوریم؟؟؟ مایی که همه چیز داریم...؟! 

راستش من توزندگیم به حاهایی رسیدم دلم مبخواست برم پیس دعانویسا و فلان یهخانمی که اطلاعات ندهبیش بالا بود گفت اونا که برای رضای خدا دعا ی قرانی میدن وهبچ هزینه ای نمیگیرن و خودوشون ادامای خوبی هستن ولی الان دیگه پیدا نمیشن 

ببین یهچیزی بگم شاید اونا یه گره ارت بازکنن ولی بعدها گره های بعدی تو زندگیت میاد 

ببین بزن تونت نطر علما راجع به دعا نوسا رو ببین یه چیرای دستت میاد که متوجه میشی بهتره سمتشون نری 

بهش اعتقاد داری اصلا?

اصلا... ولی دیدم اونایی که با این کارا آشنایی دارن و تجربشو دارن خیلی ضرر کردن تو زندگیاشون... شاید تو اون کار مد نظر موفق شدن... ولی چند تا پایه ی دیگه رو لنگ کردن... از جاهای دیگه زده میشه و خسارات بدتری وارد زندگیت میشه... بسپار همه چیو به دست خدا و توکل کن به خدا... رها کن و بگو هر چی سرنوشتمه... خدا خیر و صلاح بندشو بهتر میخواد

با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر....هیچکس، هیچکس اینجا به تو مانند نشد.... هر کسی در دل من جای خودش را دارد....جانشین تو در این سینه خداوند نشد⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
عزیزم فیلم سجین از 1 تا 6 رو نگاه کن میفهمی دعا نویسی و این چیزا رو کلا انجام نمیدی

من انجام ندادم اصلا فقط اومدم ببینم کسایی که تجربه داشتن آیا حقیقته یا چی 

من انجام ندادم اصلا فقط اومدم ببینم کسایی که تجربه داشتن آیا حقیقته یا چی 

نگاه کن ضرر نداره منم نگفتم تو انجام دادی 

حتی اگه یه درصد به ذهنت خطور کرد که انجام بدی این فیلم رو ببینی دیگه انجام نمیدی

زندگی دیروزی ها مثل امروزی ها نبود... ادعا نبود چشم و هم چشمی نبود👁️👀من بیشتر و تو کمتر نبود📈📉تولدت مبارک و کیک و شمع نبود🎉🎂کادوی گرون قیمت و سالگرد ازدواج نبود🎁💍حتی "دوستت دارم" هم نبود💘؛ یه شناسنامه بود که ثابت میکرد کی مال کیه📕عالی نبود، قشنگ نبود، حتی بیشترش اندوه بود🖤؛ قدیم تر ها بوداشون کم و نبوداشون زیاد بود🙎🏻‍♀️اما یه چیزی بود که زندگیشون دوام داشت گذشت بود🤝دادگاهشون خونشون بود🏠قاضیشون دلشون بود❤️و حکمشون صبر🙏... ما چقدر صبوریم؟؟؟ مایی که همه چیز داریم...؟!