2777
2789
عنوان

استخدام ...

365 بازدید | 6 پست
سلام دوستان

یکی از همسایه های ما، یه زن و شوهر جوون هستن که مهلت قراردادشون تموم شده و باید تخلیه کنن، اما توانایی پرداخت اجاره رو ندارن و میخوان برن یه جایی سرایداری.

بخاطر اینکه ما با این خونواده ارتباط خوبی داریم بهشون قول دادیم که تو پیدا کردن جا کمکشون کنیم. منم فکر کردم شاید اگه اینجا مطرح شه بتونیم مورد مناسبی پیدا کنیم. چون ظاهرا" خودشون هنوز جایی رو پیدا نکردن و تا یکی دو هفته ی دیگه بیشتر نمیتونن تو این ساختمون بمونن.

اگه شما جایی رو میشناسید که نیاز به سرایدار داره و یا ساختمون خودتون درجستجوی سرایداره، به من ایمیل بزنید تا شماره ی خونه شون رو دراختیارتون بذارم و خودتون صحبت کنید.

این زن و شوهر خیلی آدمای سالمی هستن و این یک سالی که اینجا بودن ما هیچ بدی ازشون ندیدیم.
اگه اینکارو بکنید واقعا" کار خیری انجام دادید. ممنونم

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
عاطفی مامانا کجای شمال؟

نمیدونم باید باهاشون درمیون بذارم. میشه بگی دقیقا" کجاست؟
ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم من با خانومش درمیون میذارم و بهت ایمیل میدم.