2777
2789
عنوان

مادرشوهر

247 بازدید | 8 پست

مادرشوهرم خیلی بهم بی اعتناست البته برم خونش بی احترامی نمیکنه ولی تا حالا هر چی دعوتش کردم خونم نیمده بهم سر نمیزنه تلفن نمیزنه تا حالا یه هدیه کوچولو هم بهم نداده حتی تو دوره نامزدی به عنوان عیدی مثلا در صورتی که من برای روز زن براش کادو میگیرم برای مناسبت های دیگه هم اگر برم میبرم یه هدیه کوچیک حتی 

اصلا با ازدواج ما مخالف که نبود هیچ خیلی هم خوشحال بود ولی این تحویل نگرفتن هاش آزارم میده شما بودید چه برخوردی میکردید گاهی میگم بشم مثل خودش نه برم نه بیام نه تلفن بزنم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولش کن بابا من اصلا برام مهم نیست  خبر گرفتنشون 

اینم بگم که خودشون حتی یه دقیقه از هم بی خبر نیستن منظورم خودش و دختراشه 

منو قاطی خودشون نمی کنن منم باهاشون کاری ندارم 

اینجوری خیلی بهتره 

برای همینم از رفتار هاشون ناراحت نمیشم چون اصلا به حسابشون نمیارم 

همسرم هم مشکلی نذاره 

نمیگم بی احترامی میکنم  ولی  خودمو لوس نمی کنم براشون چون هر کار کنی بازم عروسی

مادرشوهر من تاحالا بهم زنگ نزده هیچی هم برام نمیگیره منم 2 هفته ی بار زنگ میزنم  تو به دل نگیر ...

عزیز میشه بگی علت اینکه میگی من زنگ بزنم بهش با وجود اینکه اون زنگ نمیزنه چیه

مادرشوهر من اینطور بود فکر کردم مدلشه خودم خیلی گرم بودم متقابلن مرتب دعوتای انچنانی؛؛ هدیه های گرون بعد فهمیدم که اشتباه کردم خیلی پشیمونم؛؛ هیچ کس مدلش سرد نیست مگر اینکه طرف براش اهمیتی نداره برا دختراش خیلی هم گرمه!! باش کات کردم چون توقعای یکطرفه ی شدید ایجاد شده بود

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز