2777
2789
عنوان

دکتر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 18650 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخیر چرا قید دندوناشو بزنه باقدرت بره شوهرشو باخودش ببره یا اگه حرکت ناشایستی کرد جوابشو محکم بده تا ...

باشه حالا با قدرت نزنی من و😥😥

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
برو حتما شکایتشو بکن.

شکایت تاثیرنداره رشوه میدن کار به کارشون ندارن تازه اصلا تا بخوای ثابت کنی هزارتا دنگ و فنگ داره فقط سوالی که برام پیش میاد یعنی با یه دست زدن و لمس صورت و سینه لذت میبرن که اینکارو میکنن؟آخه دیگه از رو لباس چ تحریت پذیری داره عجیبه برام

یبار دیگ هم رفتم دکتر دکتره اومد صدای قلب رو گوش بده گفت باید گوشی رو از زیر ببرم منم نمیدونستم اجاز ...

مال منم همین کارو کرد سینه هامو گرفت مردیکه گوه خور بی خانواده دوست دارم برم متبش تف کنم تو چشاش بعدش چشاش با همین انگشتام در بیارم منکه نامحرم بهم دست نداده این دکتره آشغال البته اونموقع ۱۴ سالم بود سردر نمیاوردم

ناراحت نشو شوخی کردم  معدرت عزیزم

نه بابا منکه ناراحت نشدم ولی واقعا ۹ سال جلوگیری کردم هیچی نشد این اصلا عجیبو باور نکردنی بود قشنگ خود خدا میخواس وگرنه ما توی اون ماه فقط یبار رابطه داشتیم

شکایت تاثیرنداره رشوه میدن کار به کارشون ندارن تازه اصلا تا بخوای ثابت کنی هزارتا دنگ و فنگ داره فقط ...

اول از رو لباس اگه دید طرف بدش نمیاد میره سراغ جاهای دیگه آروم آروم پیش میرن اینها

این فکر کرده میگن دکتر محرم برا همه چی محرمه 😂😂

🤣🤣😁😁🙊🙊😄🤪🤪🤪😅🤣🙊😁

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736