2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 71 پست
جدی قرص هارو کوبیدم با اب حل کردم خوردم دیشبم شام نخوردم الان شیربخورم بالا میارم بنی

احتمالش هست، حالابخورضرری نداره 

ولی حتمایه دکتربروو، 

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍

اگر واقعا قرص خوردید و این تاپیک سرکاری نیست حتما سریع به اورژانس زنگ بزنید 

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی بار دوتا ژلوفن خوردم تا چند روز بالا میاوردم😕

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

تو که میخوای حالت بهتر شه چرا خودکشی کردی

چه کارایی میکنید توروخدا مگه مجبورید عاااخههههه😒😣

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
ابلیمو زیاد بخور و حتما زنگ بزن اوژانس دوستان چتونه؟😐😐😐بنده خدا خب پشیمونه:/ بعضیا چقدر بی رحم ...

اره عوض دلداری دادن حالمو بیشتر بد کردن

متاهل و متعهد به یک قلب
عمه من یکم سم خورد تو عرض نیم ساعت فوت کرد  چطور الان سالمی؟  من به خاطر دندون درد هفت ه ...

منم یبار قصد خودکشی داشتم نزدیک پنجاه تا قرص خوردم حالا اسی یکم نفسش میگیره من خداشاهده ی تهوع ساده هم نگرفتم اصن هیچیییی نمیدونم چرا! ولی خداروشکر میکنم چیزی نشد و کسی نفهمید خدا بهم رحم کرد

همسرم دلیل من است. 💜🌱