2777
2789
عنوان

بیاید

39 بازدید | 8 پست

@نهم  

@mddddd  

@farii54

تو تاپیک شیرینی اوردن برادر شوهر ریپلای کردین چی گفتین؟

ترکیده  تازه وارد سایت شدم

نمیدونم چرا واقعا انقدر درگیرش شدم که تاپیک زدم همیشه اصلا کاریش نداشتم   

بی_کاری#  

سلام منم لحظه ترکیدن نبودم اما قضیه این بود ک استارتر گفت خونواده شوهرش خسیسن بچه ها پرسیدن کجایین استارتر گفت اصفهانی بعضیام اومدن گفتن کوچک اصفهانی خسیسن و از این حرفا،،،، اصفهانیا هم در مقام دفاع بر اومدن دعوا بالا گرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایییی یکی همون اول تاپیکش صدا کرد منو😂😂😂😂😂

خوشحال شده بودم  بعد دیدم  سوال داره ازم😂😂😂

من الان یادم نمیاد

شما اونحا چی نوشته بودید؟که من ریپلای کردم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
وایییی یکی همون اول تاپیکش صدا کرد منو😂😂😂😂😂 خوشحال شده بودم  بعد دیدم  سوال داره ازم ...

همون که نوشته بودم بابام برا یکی یه کیک فنجونی اورد بعد کیک واقعیو اورد

و بهم افتابه صورتی کادو داد توش هدیه واقعی بود

همون که نوشته بودم بابام برا یکی یه کیک فنجونی اورد بعد کیک واقعیو اورد و بهم افتابه صورتی کادو داد ...

اها گفتم بابات چه خلاقه😂بابات باحاله.خدا براتون حفظش کنه

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
اها مرسی    

خواهش میکنم گلم🌷🌹