2777
2789
عنوان

درد بعد از سقط

500 بازدید | 30 پست

سلام خانما میشه کمکم کنید من بعد اینکه کلی درد کشیدم و خونریزی یه چیزایی دفع کردم ولی به محض اینکه دفع شد انگار آب روی آتیش بوددیگه هیچ دردی ندارم خونریزیمم کمتر شده؟؟این میتونه بد باشه؟؟

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه عزیزم بعد دفع درد کم تر میشه و خون ریزیم کم تر میشه 

من خودم چهار ساعت درد کشیدم با خون ریزی شدید 😓🤕 بعدش دیگه کم شد و دردم آروم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

نه در واقع نباید بعدش دیگه درد داشته باشی..درد فقط برا همون یکی دو ساعته ک جنین میخاد کنده شده از رحمت..بعد زمان خونریزی و سقط دیگه دردی نداری فقط اگه خونریزیت بیشتر از ده روز طول کشید باید بری سونو ممکنه بقایا مونده باشه..در هر صورت دو هفته بعد حتما باید بری سونو انجام بدی

نه در واقع نباید بعدش دیگه درد داشته باشی..درد فقط برا همون یکی دو ساعته ک جنین میخاد کنده شده از رح ...

الان کامل بی درد نیستم ولی خب ارومتر شدم فقط وقتی درد میگرفت و میخواست بیاد بدنم عرق سرد میکرد از درد و آتیش مبگرفتمولی الان بهترم خداروشکر

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز