2789
عنوان

ناراحتم ...

200 بازدید | 19 پست

اگر یک نفر از خارج از ایران زندگی کنه و بعد از چند وقت بیاد و بدونید اونجا وضع مالی و زندگی و شغلی خوبی ندارن و کل سرمایه های زندگیشون رو که ایران داشتن اونجا هزینه کردن کشوری هم که هست همسایه کشور خودمونه فقط تنها حسنش برای اینا نداشتن حجاب و آزادی هست طبق نظر خودشون

بعد تا ببینتتون بگه رسیدم ایران احساس کردم اومدم روستا چه حالی میشید؟!

دوست دارم یک جمله زیبا بهش بگم که راجع به وطن خودش این طور نگه شما بودید چی میگفتین؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترکیه هستن؟بگو فعلا که گاز ترکیه را همین روستا تامین میکنه چخه

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
این آدم در حدی نیست که باهاش همکلام بشم 

من عاشق ایرانم با دولت و‌حکومتش کار ندارم اما خاکمون هست نباید این طور بی ارزشش کنیم😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بگو برگرد شهر خودت اينجا روستاست ما روستايي ها با شما شهري ها حال نميكنيم😏 بگو سرمايت از هم ...

ایران به این قشنگی و زیبایی بعد این داره یک کشور غریبه رو به وطن خودش ترجیح میده

ترکیه هستن؟بگو فعلا که گاز ترکیه را همین روستا تامین میکنه چخه

من خیلی ایران رو دوست دارم واقعا خیلی خودمو کنترل کردم چیزی نگم

خلايق هر چه لايق!

بعد همش میگفت بچه شماهرچی هم درس بخونه نهایتش بخواد وضعش خوب بشه دلال میشه ...

من عاشق ایرانم با دولت و‌حکومتش کار ندارم اما خاکمون هست نباید این طور بی ارزشش کنیم😔

بهشون بگو خودتم ی روزی از همین روستا بودی و همینجا ب دنیا اومدی حتی محله زندگیتم عوض کنی نمیتونی هویتت و اینکه از کجا بودیو عوض کنی 

بعد همش میگفت بچه شماهرچی هم درس بخونه نهایتش بخواد وضعش خوب بشه دلال میشه ...

بگو دلال بشه بهتر از اینه که وطن فروش بشه و توهین کنه به جایی ک از همونجا بوده و ب دنیا اومده 

بهشون بگو خودتم ی روزی از همین روستا بودی و همینجا ب دنیا اومدی حتی محله زندگیتم عوض کنی نمیتونی هوی ...

متاسفانه تو‌جمع بقیه هم حمایتش کردن که ایران چیه و ...

بگو دلال بشه بهتر از اینه که وطن فروش بشه و توهین کنه به جایی ک از همونجا بوده و ب دنیا اومده 

شوهر من تو این فاصله که این رفته بود و اومده بود اوضاع کاری و مالیش خداروشکر بهتر شده خیلی براش سخت اومد

بهشون بگو شما ک انقد ناراضی هستین خب برید چرا فقط میگین بده کسی جلوتونو نگرفته میتونین برین 

رفته ولی برگشته که بچه اش ایران به دنیا بیاد به خاطر هزینه های بالا اونجا!!!!