2777
2789
عنوان

چرا_حجاب...؟😊

198 بازدید | 0 پست

️️💠 #چرا_حجاب ؟

🧠🗣 #دلایل_عقلی_و_نقلی_حجاب🌸

🏴 #رنگ_مشکی؛ #کمترین_جاذبه🌚

♓ #دانشمندان فرآیند دیدن👀 یک شیء را این‌گونه تعریف می‌کنند:

⏪پرتو نور✨🌟 از منبع #نور به جسم می‌تابد، سپس از سطح #جسم به چشم #منعکس می‌شود و چشم با سازوکار خودش، #تصویر 🖼 آن جسم را به مغز🧠 می‌فرستد.🤓😎

↩#کشف دیگرِ دانشمندان این است که رنگ 🌈هر جسم #سهم بسزایی در #بازتابش نور دارد🍃

🌼به‌‌این‌ ترتیب‌که هرچه رنگ #روشن‌تر باشد🌝، نور را کمتر #جذب کرده و بیشتر منعکس می‌کند و هرچه #تیره‌تر باشد🌚 نور را #بیشتر جذب کرده و کمتر می‌تاباند🧐

♉از این‌رو، رنگ #مشکی کمترین بازتابش نور را دارد و نیز جسم را از آنچه هست، #دورتر نشان می‌دهد.🤨

🌺همۀ ما هم #تجربه کرده‌ایم که لباس تیره زودتر #گرم می‌شود و لباس روشن دیرتر😊

♍این #حقیقت #انکارناپذیر علمی نیز #تأییدی است بر #برتری و #بی‌همتایی #چادر_مشکی😍😇🙂🙃🥳😘

🦋زیرا نور را #بیشتر از هر رنگی جذب کرده و کمترین #جلب_توجه را دارد.💗

💢همچنین فرد #چادربه‌سر را دورتر نشان می‌دهد.💚💛

🌿این یعنی #دیدن ، اما #بی‌تحریک یا با #تحریک کمتر.💯

❇سرّ اینکه #روانشناسان می‏گویند رنگ #روشن و #شاد برای بیننده #جذاب و #گیراست، همین است.🙃😉😌

🧠 #عقل نیز بر همین #اساس #فرمان می‌دهد که این #گیرایی و #دل‌ربایی #قانونمند باشد و #محدود به #حریم_خانواده.😍😇🥳🤩

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍