2777
2789
عنوان

گرسنگی زیاد

13956 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها 

من از دیشبه احساس گرسنگی شدید میکنم هرچی میخورم انگار هیچی نخوردم و همش گرسنه مه از صبح یه بسته بیسکوویت کامل خوردم پنج تا ناگت خوردم سالاد خوردم یعنی هرچی دستم اومد خوردم ولی هنوز احساس سیری ندارم انگار هیچی نخوردم هیچ وقت اینطوری نبودم 

خیلیا میگن ضعف نشانه کروناست نمیدونم درسته یا نه😭ولی هیچ نشانه دیگه ای ندارم 

کسی بوده بشناسین که علائمش اینجوری بوده؟😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من وقتی کپسول خشک کننده میخورم اینجوری میشم همش حالت ضعف دارم 

😊🙋🏻‍♀زن باید وقتی آقاش میگه لباسامو اتو کن...🙋🏻‍♂بگه🙂🤷🏻‍♀شلوار لی که اتو نمیخواد 😐🙎🏻‍♂پایین پیرهنتم که میره تو شلوار😒🙎🏻‍♂آستینتو هم که میدی بالا☹️🙍🏻‍♂جلوشم که صافه 😩💆🏻‍♂یعقتم که بازه😖🤷🏻‍♂پشتشم که الان لم بدی به صندلی ماشین صاف میشه🙆🏻‍♂بقیش هم هر چی مونده بده اتو کنم سایه سرم 🤗تاج سرم🤗 🤦🏻‍♂🚶🏼🚶🏼🚶🏼😊😎

من هروقت صب زود بیدار میشم اینجوری میشم 

مثلن ساعت ۷ بیدار شم کل روز باید دهنم بجنبه 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

منم هر ماه همینطور میشم یا داری تخمک گذاری میکنی یا میخوای پریود بشی

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           

نبابا اون ضعف منظورش یه جور دیگست فک کنم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

در ضمن معده سرد عامل چاقیه و درمانش خوردن 

گرمی جاته تا اشتها رو کاهش بده و گرسنگی زیاد

گرمی جات مثل

دمنوش بابونه، پونه، نعنا، گل محمدی، گزنه

زنجبیل، دارچین، زردچوبه میتونی با آبجوش بخوری

خرما، عسل، گردو، روغن زیتون، تخمه آفتابگردون، سیر مثل قرص میتونی بخوری، پیاز، کشمش، مویز، 

خوبه

و یه کاهو رو سه قسمت کنید قبل، وسط و بعد غذا بخورید

غذا هم خوب بجویید که زودتر سیر میشید و غذا بهتر جذب بدن میشه

غذاهای پروتئینی مثل مرغ و جوجه کباب هم اشتها رو کم میکنه و میوه جات که حاوی فیبر هستن ولی برای معده سرد بهتره میوه جات گرم مصرف بشه مثل خربزه، انگور، موز و...

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸

نه بابا کجای کاری من تموم عمرم همش گشنم بوده یادم نمیاد بیشتر از نیم ساعت سیر بوده باشم نگران نباش😑😂

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊