2777
2789

چندماهته؟

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نترس.مشکلی نیست.فقط حواست به حرکاتش باشه که کم نشه.بچه منم یه دور دور گردنش پیچیده بود چیزی نشد.دکتر گفت گاهی اوقات ما بچه هایی رو به دنیا آوردیم که بندناف چنددور دور گردنش بوده و مشکلی نبوده.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
بد خوابیدی

فکر نمیکنم ربطی داشته باشه . من تا هفت ماه که سنگین نبودم همه جوره میخوابیدم و غلت میزدم دیگه اخرا مجبوری اروم این پهلو اون پهلو میشدم . همه میگفتن بچه رو میکشی . خدا رو شکر هیچ مشکلی پیش نیومد . 

اسی چند هفته ای 

خواهر من 34 هفته سونوگرافی بهش گفت که بند ناف دور گردن حنین پیچ خورده دو دور بود 

بعد دکترش بهش گفت که باید هفته ای یک بار سونو انجام بده که یه وقت بند ناف محکم دور گردن پیج نخوره و  هر روز میرفت برا نوار قلب جنین 

37 هفته بود که دکترش فرستادش زایشگاه برا زایمان نه درد داشت نه چیزی بستریش کردن آمپول فشار زدنش و بعد 12 ساعت بچه به دنیا اومد بند ناف که سونوگرافی گفته بود دو دوره چهار دور بود 

یکی یه دور هم دور بازو هاش بود 

پرستارا میگفتن آگه چهار روز دیگه تو شکم مادرش بود خدای نکرده از بین میرفت 

ولی آگه شرایطش رو داری سزارین کن چون ریسکش خیلی بالاست که بچه زنده بمونه 

خواهرمنو خدا دلش سوخت که بچه سالم به دنیا اومد

نترس.مشکلی نیست.فقط حواست به حرکاتش باشه که کم نشه.بچه منم یه دور دور گردنش پیچیده بود چیزی نشد.دکتر ...

آن شاااله طبیعی بشه 

من اصلا شرایط سزارین رو‌ندارم