2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پريودم عقب افتاده بخاطر همين رفتم سونو

بابت این پرسیدم که ضخامت دیواره رحمت ۱۳ بود و اغلب وسط سیکل اغلب بین ۸ تا ۱۰هه.

احتمالا به خاطر تنبلی تخمدانت باردار نمیشی. اصلا نگران نباش. دکتر اول بهت قرص میده. کلومفین یا لتروزول. از شب سوم پریودی شبی دو عدد. اینا داروهای تحریک تخمدانه که باعث میشه فولیکول خوب داشته باشی و ایشالا به همین زودیا بارداری.

بابت این پرسیدم که ضخامت دیواره رحمت ۱۳ بود و اغلب وسط سیکل اغلب بین ۸ تا ۱۰هه. احتمالا به خاطر تنب ...

ممنون بابت پاسخگوييت عزيزم كلوميفن همه داروهارو امتحان كردم نشد بايد برم اى وى اف ديگه

ممنون بابت پاسخگوييت عزيزم كلوميفن همه داروهارو امتحان كردم نشد بايد برم اى وى اف ديگه

عکس رنگی رحم گرفتی؟ 

با قرص و امپول سایز فولیکولات خوب میشه؟

ازمایش انتی مولرین و پرولاکتین دادی؟

تیروییدت رو چک کردی؟

شوهرت از اسپرم داده؟؟

عکس رنگی رحم گرفتی؟  با قرص و امپول سایز فولیکولات خوب میشه؟ ازمایش انتی مولرین و پرولاکتین د ...

عكس رنگى نه ولى پارسال لاپاراسكوپى كردم،فوليكولمم بادارو فوقش١٦،١٧ يه بارم١٩ شد،يه بارم آز ذخيره تخمدان دادم ك١٦ بود😐، خداروشكر شوهرم سالمه مشكل فقط منم ك تنبلى دارم

من یک سالو نیمه که اقدامم. این ماه وارد سیکل ای وی اف شدم چون شوهرم مشکل مورفولوژی داشت. اگه شوهرت سالمه برا ای وی اف عجله نکن. حتما باید عکس رنگی بدی که مطمین شن لوله های فالوپت مشکل ندارن. بعد تازه ای یو آی میکنی. مرحله اخر ای وی اف و میکروهه. سنی هم نداری. اصلا عجله نکن. ایشالا طبیعی باردار میشی. به نظر من با یه دکتر دیگه هم مشورت کن. پرولاکتینت هم حتما چک کن

من یک سالو نیمه که اقدامم. این ماه وارد سیکل ای وی اف شدم چون شوهرم مشکل مورفولوژی داشت. اگه شوهرت س ...

ممنون  عزيزم لوله هام مشكلى ندارن توى لاپاراسكوپى معلوم ميشه فدات .ايشالا كه زودتر جواب بگيرى هزينشم البته كه زياده اى وى اف مگه نه؟

ممنون  عزيزم لوله هام مشكلى ندارن توى لاپاراسكوپى معلوم ميشه فدات .ايشالا كه زودتر جواب بگيرى ه ...

من بازم میگم عجله نکن. ای وی اف برا ماهایی که تنبلی تخمدان داریم سختی های خودشو داره و مثلا من هایپر شدم بعد از عمل پانکچر. شما سنت پایینه. به خودت وقت بده و با یکی دوتا دکتر دیگه مشورت کن

من بازم میگم عجله نکن. ای وی اف برا ماهایی که تنبلی تخمدان داریم سختی های خودشو داره و مثلا من هایپر ...

اره درست ميگيد ولى ديگه خسته شدم دلم ميخواد تموم بشه اين انتظار