2777
2789

سلام خانوما کیا پرنده عروس هلندی دارن بیان لدفا سوال دارم شما توی خونه ازادش میکنین بعد پرواز می‌کنه اذیت نمیشید بالاشو چ شکلی میبندید من طوطیمو از ۲۶ روزگی خریدم و بهش سرلاک دادم خیلی دستیه الان ۵ ماهشه تقریبا بالاشو با نوار چسب می‌بندم هی میخواد از زیر دستم در بره یا فرار کنه وقتی هم به زور می‌بندم میره زیر تخت ناراحت میشه و یذره قهر می‌کنه شما چیکار میکنید دیگه راهی نیس که توی خونه پرواز نکنه

l'm Army 💜💜💜💜💜💜💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم عزیزم واسه ما تو خونه پرواز میکنه اما چون از بچگی تو قفس بوده زیاد بلد نیس

چندتا نخ از بالاشو بچین نمیدونم دقیقا چجوریه اما پرنده فروشیا بلدن

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

سلام ارمی قشنگم

عروس هلندیت نره یا ماده؟چون ماده ها با مردا بیشتر میجوشن نرا با دخترا

شاهپراشو اروم کوتاه کن و با غذا دادن شرطیش کن

ارون سرشو ببوس و گردنشو بخارون

براش شعر بخون یه اسم کوتاه براش انتخواب کن هی تکرارش کن تا اسمشو یاد بگیره

در نوشابه بزاری رو سرشون خوششون میاد بعضیاشون

صدای صوت عروس هلندیای جنس مخالفو از نت بگیر براش پخش کن صبح بخیر و شب بخیر رو حتما بهش بگو تا شرطی شه

من خودم عروس هلندیم اینطوری اهلی شده

💜 I  AM  ARMY💜 🌈در انتظار تایپ مورد نظر!...👽txt❤moa