2777
2789
عنوان

خیلی میترسممم😭😭😭😭

179 بازدید | 21 پست

داداشم کرونا گرفته امروز فهمیدخ بعد من دیروز کلی سمتش رفتم ی عطسه کرد جلو دهنشو نگرف

دیروزشم همبنجور

هم دمه کنکورمه هم بیماری قلبی دارم😭

دوستان توروخدا ب صلوات بفرستین از استرس دارم میمیرم

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام برفرض که گرفته باشی جز سرفه های قطاری وتب 37.5 نگرانی نداره 

همین خستگی و بیحالیش ک ادمو از پا در میاره

یا اینک برم سر جلسه ابروم میره اینا هیچی من بیماری قلبی دارم همینجوریش نفس مبکشم قلبم تیر میکشه 

همین خستگی و بیحالیش ک ادمو از پا در میاره یا اینک برم سر جلسه ابروم میره اینا هیچی من بیماری قلبی ...

میدونستی اونی درمعرض خطر هست که سیستم ایمنی بدنش ضعیف شده باشه ومیدنستی استرس باعث پایین اومدن سیستم ایمنی بدن میشه

میدونستی اونی درمعرض خطر هست که سیستم ایمنی بدنش ضعیف شده باشه ومیدنستی استرس باعث پایین اومدن سیستم ...

من همبنجوریش افسردگی دارم استرسم بالاس دست خودمم نیس چیکار کنم هرچی بش گفتیم رعایت کن نکزد😭 

نگران نباش چون تو ممكن نگيري اصلا 

من سر اینک باهم خیلی ارتباط داشتیم مثلا ب وسایلام دس میزد یا پیشش بودم عطسه کرد جلو دهنشو نگرف میترسم بهم منتقل شده باشه

من همبنجوریش افسردگی دارم استرسم بالاس دست خودمم نیس چیکار کنم هرچی بش گفتیم رعایت کن نکزد😭 

صلوات زیادبفرست سوره حمد بخون هیچی نیست.شب تاریک وسنگستان ومن مست/سبو ازدست من افتاد ونشکست/نگه دارنده اش نیکو نگه داشت/وگرنه صدسبو نفتاده بشکست

صلوات زیادبفرست سوره حمد بخون هیچی نیست.شب تاریک وسنگستان ومن مست/سبو ازدست من افتاد ونشکست/نگه دارن ...

عه خوب شد یادم انداختی حمدو مرسی عزیزم😖