elnazzkhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 4459 عنوان خیلی میترسممم😭😭😭😭 179 بازدید | 21 پست داداشم کرونا گرفته امروز فهمیدخ بعد من دیروز کلی سمتش رفتم ی عطسه کرد جلو دهنشو نگرفدیروزشم همبنجورهم دمه کنکورمه هم بیماری قلبی دارم😭دوستان توروخدا ب صلوات بفرستین از استرس دارم میمیرم ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ 1399/05/07 | 09:30 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساینا_بوس_بوس عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4590 یا خداااایا خدااااااا هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست
daray66 عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 838 سلام برفرض که گرفته باشی جز سرفه های قطاری وتب 37.5 نگرانی نداره
nazanin78780 عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 1814 یا خداااا یا خدااااااا چجوری نوشته هاتو اونجوری رنگیو پر رنگ میکنی یه روز همه کسایی که باورت نداشتن برای دیگران تعریف میکنن که چطور باهات آشنا شدن🤗
elnazzkhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 4459 سلام برفرض که گرفته باشی جز سرفه های قطاری وتب 37.5 نگرانی نداره همین خستگی و بیحالیش ک ادمو از پا در میارهیا اینک برم سر جلسه ابروم میره اینا هیچی من بیماری قلبی دارم همینجوریش نفس مبکشم قلبم تیر میکشه ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
لپ_لپ_۸ عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 1011 چجوری نوشته هاتو اونجوری رنگیو پر رنگ میکنی وقتی میخوای طرفو ریپلای کنی تایپ کنی بالا سمت چپ یه علامتی هست انگار دوتا بیضی چسیده تو هم
ساینا_بوس_بوس عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4590 چجوری نوشته هاتو اونجوری رنگیو پر رنگ میکنی وقتی با لپ تاپ بیای میشه اینجوری نوشت هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست
daray66 عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 838 همین خستگی و بیحالیش ک ادمو از پا در میاره یا اینک برم سر جلسه ابروم میره اینا هیچی من بیماری قلبی ... میدونستی اونی درمعرض خطر هست که سیستم ایمنی بدنش ضعیف شده باشه ومیدنستی استرس باعث پایین اومدن سیستم ایمنی بدن میشه
elnazzkhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 4459 میدونستی اونی درمعرض خطر هست که سیستم ایمنی بدنش ضعیف شده باشه ومیدنستی استرس باعث پایین اومدن سیستم ... من همبنجوریش افسردگی دارم استرسم بالاس دست خودمم نیس چیکار کنم هرچی بش گفتیم رعایت کن نکزد😭 ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
elnazzkhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 4459 نگران نباش چون تو ممكن نگيري اصلا من سر اینک باهم خیلی ارتباط داشتیم مثلا ب وسایلام دس میزد یا پیشش بودم عطسه کرد جلو دهنشو نگرف میترسم بهم منتقل شده باشه ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
daray66 عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 838 من همبنجوریش افسردگی دارم استرسم بالاس دست خودمم نیس چیکار کنم هرچی بش گفتیم رعایت کن نکزد😭 صلوات زیادبفرست سوره حمد بخون هیچی نیست.شب تاریک وسنگستان ومن مست/سبو ازدست من افتاد ونشکست/نگه دارنده اش نیکو نگه داشت/وگرنه صدسبو نفتاده بشکست
elnazzkhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 4459 صلوات زیادبفرست سوره حمد بخون هیچی نیست.شب تاریک وسنگستان ومن مست/سبو ازدست من افتاد ونشکست/نگه دارن ... عه خوب شد یادم انداختی حمدو مرسی عزیزم😖 ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨