2777
2789
عنوان

بارداری

168 بازدید | 35 پست

سلام خانما کسی از پیازدرمانی نتیجه گرفته واسه بارداری؟ چیا خوبه واسه رشد فولیکول؟ من بدون دارو فولیام ریزن نمیخوام با دارو فولی داشته باشم میخوام طبیعی باشه؟همسرمم یک عفونت اسپرم داره به اون چی بدم؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیاز درمانی داشتم قبل بارداریم ماه دوم اقدام باردار شدم ماه اولم که نشد چون روزای تخمک گذاریم نشد ...

سلام عقیق جونم الهی شکر چه مدت اقدام کردی نمیشد بعد پیاز درمانی کردی؟ توروخدا بهم بگو مثل من فولیکولات ریز بودن چیا کردی؟؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
مشکلت تنبلیه؟

سلام حلمای گلم بخدا اصلا نگفتن ولی بدون دارو (کلومفین و لترزول و سینال اف اینا رو کمیخورم فولی م خوبه) نمیخورم ریزن و بدرد نخور ..چی کنم؟؟؟

سلام عقیق جونم الهی شکر چه مدت اقدام کردی نمیشد بعد پیاز درمانی کردی؟ توروخدا بهم بگو مثل من فولیکول ...

من از همون زمانی که عروسی گرفتم فروردین ۹۸ خوردن رازیانه و پیاز درمانی رو شروع کردم ولی اقدام رو از ابان ماه شروع کردم

برا همسرت که نمی دونم بهتره بره پیش متخصص اورولوژی. ولی شما خودت رازیانه هم بخور

اره خودم از دوم پریود رازیانه دم کردم بخورم ژل رویال میخورم سیاه دانه با عسل و شبام روغن سیاه دانه میمالم شکمم و پیاز درمانی همه اینا رو تازه 2پریود از پریشب شروع کردم

من از همون زمانی که عروسی گرفتم فروردین ۹۸ خوردن رازیانه و پیاز درمانی رو شروع کردم ولی اقدام رو از ...

چند ماه پیاز درمانی کردی؟ضرر نداره زیاد خوردن؟رازیانه هرشب تا چند ماه خوردی؟

من با گرده نخل قشنگ علائم تخمک گذاریمو حس کردم

عزیزم من خودم پلیکستیکم تخمدانم تنبله اصلا هیچ وقت تخمک گذاری نداشتم اگه داشتمم نمیفهمیدم

این ماه گرده نخل و قرص کمر پسته خام و نبات سفید با دارچین صبحا خیلی بدخوره یک قاشق و نصفی میخوردم 

قشنگ ترشحات زیاد تخمک گذاری رو دیدم 

اگه خواستی مصرف کنی یکم بچش ببین حساسیت نداشته باشی

پیاز درمانیم خیلی تعریفشو شنیدم

سلام عقیق جونم الهی شکر چه مدت اقدام کردی نمیشد بعد پیاز درمانی کردی؟ توروخدا بهم بگو مثل من فولیکول ...

من راستش از قبل ازدواجمم همیشه کیست داشتم اونم رفتم متخصص طب سنتی گفت سردی رحم . سه سال گرمیجات مصرف کردم کیستام خوب خوب شد از وقتی عقد کردم چون استرسم زیاد شده بود و دوباره سردیم زده بود بالا دوباره کیست داشتم خواهرم گفت رازیانه رو ادامه بده و پیازدرمانی رو هم شروع کن منم انجام دادم.

چند ماه پیاز درمانی کردی؟ضرر نداره زیاد خوردن؟رازیانه هرشب تا چند ماه خوردی؟

هرروز یک استکان عرق رازیانه میخوردم . پیاز درمانی رو هم دوماه میخوردم یک ماه وقفه مینداختم دوباره دوماه بعد میخوردم و یکماه وقفه میدادم