2777
2789

بله فقط باید بیشتر رعایت بکنیم دیگه والا من باردارم و مشکلی ندارم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اصلا  خیلی استرس و نگرانی داره .منم باردارم 

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.

منم باردار شدم

ولی خب اوضاع واقعا خرابه

و نمیشه پیش بینی کرد ک  بهتر میشه یانه

منکه میگم الان مردم ترسوترن و بیشتر رعایت میکنن تا اون وقتیکه واکسنش بیاد 

دیگه اون موقه دل و جرأت ها بیشتر میشه و رعایت کردنا کم

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون
بعد از تولد مرگه چه کرونا باشه چه نباشه واقعیت ازین روشنتر؟؟!!! 

خدا به انسان عقل ومنطقم داده باید بسنجه ببین اوضاع چطوریه .دلیل بر مرگ  و زندگی نداره.مثل این میمونه ادم بر خودشو از پرتگاه پرت کنه بگه خدا خواست

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.

به نظر من باید روش زندگیمون رو تغییر بدیم ودیگه رعایت اصول بهداشتی جزو آداب اجتماعیمون بشه نه این که زندگمیون تعطیل بشه

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
به نظر من باید روش زندگیمون رو تغییر بدیم ودیگه رعایت اصول بهداشتی جزو آداب اجتماعیمون بشه نه این که ...

نه اصلا زندگی به این روش نمیشه به نظر من بچه ها که نمیفهمن اونا همش دنبال بازی و اینور اونورن چه میدونن کرونا چیه ماسک چیه.طفلکا همش اسیرن این روزا.اینم یه امتحان الهی ولی تموم میشه.اما اینجوری نمیشه زندگی کرد

نه اصلا زندگی به این روش نمیشه به نظر من بچه ها که نمیفهمن اونا همش دنبال بازی و اینور اونورن چه مید ...

بله درسته عزیزم خودم دوتاپسر کوچیک دارم حرفتون منطقی هست ولی یه سری مسائل که میشه با رعایت بهداشت انجام داد به تعویق نندازیم،انشاالله به زودی این ویروس شرش از کل دنیا وایران عزیز کنده بشه وآرامش بهمون برگرده

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲