2777
2789
وای خدای من .....

اخه چجوری قبول کردی تو یه خونه؟؟

خانواده ات چی میگن؟

بگو نمیتونم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
عروسیم نزدیک ... می ترسم خودش و خانواده اش بد از آب در بیان ...نتونم باشون زیر ی سقف باشم ....خی ...

خب میتونی ب همسرت بگی حرفت

شاید بتونه باهات حرف بزنه

خب ی سری از مردها هستن ک نمیگن حقوقش این دلیل بر بد یودن نیس عزیزدلم

خودت انقدر ناراحت نکن

منم ۹ سال با خانواده همسرم توی ی ساختمونم

همه چی ب خودت بستگی و همسرت بستگی داره

الهم عجل لولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدای من .....

بخدا راست میگم ارزش یه زن خیلی بیشتر از اینهاست از الان برای خودت ارزش قائل باش چون خودت هرجوری باخودت رفتار کنی اونو میسنجن و باهات رفتار میکنن

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍

بگو من بازم به زمان نیاز دارم برا فکر کردن به زندگی ایندم.با تردید نرو خونه بخت.حسابی فکراتو بکن.زندگی ی روز دو روز نیستا...الان اگه به تفاهم نرسیدی باهاش، نری بهتر از اینه که فردا برگردی...اونم با بچه...

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
بدنرین چیزی ک یه مرد میتونه بگه ندارم ندارمه

مخصوصا زمانی که میدونی داره ولی برات خرج نمیکنه درست اون لحظه یه تو دهنی میخواد😒

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍

عزیزم حالا نمیخواد انقد تو دلت خالی باشه. 

قرار نیست جدابشی که😐شماکه پول تالار آرایشگاه و ماشین اینا ندادید چون قرار بر جشن نیست. پس خدا خواسته یه فرصت بهت بده. با خانواده ها منطقی صحبت کن بگو احتیاج داری بیشتر همو بشناسین به خاطر کرونا بیرون نرفتین زیاد، واسه همین خوب نشناختیش

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
گفتم اتفاقا....گفت درکم کن ...قسم خورد نداره

فقط میتونم بگم خونه مستقل بگیرید حتی متراژ کوچیک

خوددانی

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
گفتم اتفاقا....گفت درکم کن ...قسم خورد نداره

اگه مطمئنی نداره درکش کن و چیزایی در حد توانش بخواه. اگه مطمئن نیستی اون مسئله ی جداست و باید ته قضیه رو در بیاری و درموردش فکر کنی

خدا با ما نشسته چای مینوشه... 
مرسی که  وقت گذاشتین .. برام دعا کنید ....حالم خیلی بدتر شد به خدا  دیگه نمی دونم چی ...

خوشبخت شی عزیزم

ب شوهرت بگو من فکرامو کردم نمیتونم باخانوادت زندگی کنم

احتراما از بین میره

صبر کنیم پول دستت بیاد خونه اجاره کن

اگه قبول کنه هم وقت شناختت بیشتر میشه هم نمیری تو ی خونه

روزهای خوب خواهند آمد.        اندکی صبر......