2777
2789
عنوان

میگما😂😍

155 بازدید | 15 پست

یه شوهر پولدار 

خوشتیپ با ادب ...اصیل ..نماز خون

..............

.............

............

این داستان ادامه دارد

.............

............

میخوام دعام کنید وارد زندگیم شه😂😂😂مرسی😘❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شالله😍😍

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
نه دیگه چشاشو در میارم نگاه کسی کنه😠😈 😂😂😂😂

نه عزیزکم منظورم اینکه معیار بیشتر دختراس😜برای من فقط مذهبی بودنو فاکتور بگیر مثلا

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
آها اوکی  میبینی الان ملاکا متفاوته 😂

بله، ولی من معتقدم دو نفر اگه از لحاظ مالی مثل هم نیستن ولی از نظر مذهبو عقیده باید مثل هم باشن امیدوارم که بختت سپید و پایدار باشه🥰❤🤲💍

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....