2789
عنوان

کی بیداره؟

85 بازدید | 11 پست

بچه ها خیلی درد دارم امروز صبح باید دوتا امپول HCG بزنم فولیکول خوب داشتم چنتا ولی الان خیلی درد داره از زیر شکمم تا پایین پام گرفته و درد داره نمیدونم ازچیه. چهارشنبه هم نوبت ای یو ای دارم خیلی استرس دارم اصلا امید ندارم بگیره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم واسم دعا کن بشه انشالله 

حتماعزیزم ان شاالله خدابهت میده من ده سال انتظارکشیدم الان یه دخترخدابهم داده که تلافی اون ده سال دراومده بس که نازوخواستنیه برات ازته قلبم دعاکردم به این وقت اذان

حتماعزیزم ان شاالله خدابهت میده من ده سال انتظارکشیدم الان یه دخترخدابهم داده که تلافی اون ده سال در ...

خیلیییی ممنون عزیزدلم خدا دخترت رو واست حفظ کنه انشالله به حق رقیه

فقط استرس نداشته باش استرس سمه مشکلت چی هست؟تنبلی؟

نه عزیزم خودم مشکلی ندارم فولیکول ورحمم کاملا امادگی داره ولی امروز گف ی مقدار کم رحمم انحراف داره و اسپرم شوهرم خیلی کم تحرکه

نه عزیزم خودم مشکلی ندارم فولیکول ورحمم کاملا امادگی داره ولی امروز گف ی مقدار کم رحمم انحراف داره و ...

مشکل مربوط به مردهاسریع رفع میشه خب خداروشکرکه بدن خودت امادست بعدای یوای خیلی مواظبت کن ازخودت حتمامیگیره ملیونهانفرتاحالاتونستن توهم میتونی 

مشکل مربوط به مردهاسریع رفع میشه خب خداروشکرکه بدن خودت امادست بعدای یوای خیلی مواظبت کن ازخودت حتما ...

چطور مواظبتی یعنی نمیدونم چکار باید بکنم اولین بارمه