2777
2789
عنوان

مادرشوووررم🤪🤪🤪

348 بازدید | 36 پست

دوروزی باخانواده هارفته بودیم باغ.

اونجا جلوی همه بامن یکم بدبرخورد کرد.بعدش دید من ناراحت شدم دیگه محلم نداد.

حالا دیده من پروفایلم عکس شوهرمه هونم سریع عکس بچگیاشو گذاشته..برگشتنیم دیدم دولاشده کفشای شوهرمو جفت میکنه براش بپوشه.حس میکنم میخواد منو اذیت کنه اونو سمت خودش بکشه.به نظرتون چه برخوردی باید بکنم ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای عین مادرشوهر سابقم

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

اصن نروهمین

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
چیکارکنم به نظرت؟؟

دایورت

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

اون پسرشه ...

تورو خدا رفتاری نکنید که پسر به خاطر اعصابش روابطش رو محدود و قطع کنه 

یعنی کسی عروس دارشد باید پسرشو رو بذاره کنار ...

چرا تا به ما عروسهای میگن شب سیاهه بهمون برمیخوره 

بعد فکر میکنیم همه خانواده شوهر میخوان شوهرمون رو ازمون بگیرن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پروفایلت عکس،شوهرته..؟؟؟؟😕 خز نشده بنظرت😅

چیزای دیگه خزه

مثل مسخره کردن دیگران😊

ما مسئول تفکرات دیگران نیستیم پس هرکار دلمون بخاد میکنیم

تا جایی که اسیبی به ما وارد نشه حق نداریم دخالت کنیم تو سبک زندگی افراد

لطفا کمی فکر کنید بعد حرف بزنید

در انتظار معجزه  

هه کم دارن بخدا

ما قهریم کلا و هر دفه زنگ میزد یا در حال داد و بیداد بود یا نفرین اه. و ناله ک خداروشکر بلاک شد و راحت شدیم

حالا تو مهمونی دیدمون شوهرمو بوس میکنه بغلش میکنه منو محل نمیده 🤣🤣🤣🤣فک کرد الان من اتیش میگیرم ولی جز پوزخند کاردیگه ایی نکردم و واقعا مهم نبود برام

ولی اومدیم خونه شوهرمو جر دادم شوهرمم گفت بزور دستمو کشید و بوسم میکرد منم بش گفتم ول کن دیگه 😒

99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎
دخترمو بغل گرفته واقعا چون دوستش داشتم گذاشتم بدون منظور

پس اگه مادشوهرت میسوزع یدونه دونفره بذار 😕💜

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !