بچه ها سلام.من دو هفته ایی هست برای بارداری اقدام کردم.امروز بعد از رابطه بعد از استفاده از دستمال دیدم دستمال صورتی شد.دستشویی هم رفتم یه لخته خون کوچولو دیدم.تا حالا همچین رنگی صورتی ندیده بودم!جریانش چیه یعنی؟
میگن لک صورتی و خوش رنگ لانه گزینیه من ک نداشتم نمیدونم حالا
🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨👩👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همهی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم دوستان از دوازده سیکلم ترشحات تخمرغی داشتم که یه شب درمیان نزدیکی کردم روز نوزده سیکل لکه بینی چند ساعته با دستمال یه لخته خون اومد تموم شو و بیستم اقدام کردم الان که بیست چهار سیکلم ترشح ابکی با رگه سفید دارم الان چرا ترشح من قطع نمیشه ؟و خون برا تخمک گذاری بوده یا لانه گزینی ؟ کسی تجربه نداره
لانه گزینی سه الی چهار روز قبل حتی اگر دیر صورت بگیره موعد پریود اتفاق می افته یعنی ده روز بعد اژ رابطه ایی که توی زمان تخمک گذاری بوده باشه تخمک لقاح یافته به رحم میچسبه و توی سه روز لانه گزینی کامل میشه
بعضیا لک صورتی یا قهوه ایی خیلی خیلی کمرنگ میبینن بعضیام نه
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
خون شاید برای لانه گرینی بوده فکر نکنم تخمک گذاری خونریزی بده..نمی دونم دقیق
من تنبلی دارم اولین ماه چون گرده نخل خوردم ترشح داشتم متوجه شدم اقدام کردم الان موندم چدا هی ترشحاتم قطع نمیشه و ابکیه با معذرت میخوام رگه سفید کم داره الان ۲۴ دوره ام سیزهم باید عادت شم که من تجربه چند روز عقب جلو دارم
مگه نمیگی دو هفته بعد اقدامته؟ خب دوهفته قبل تخمک گذاریت بوده یا قبل تخمک گذاری اقدام کردی؟ پس اگه ...
من ۱۸ م به ۱۸م پریود میشم.۲۴ م که پاک شدم تا امروز که ۶ مرداد ماهه یک شب در میون رابطه داشتم.تا امشب که تیتجور شد و ترشحات صورتی دیدم.زیر دلمم درد می کنه