سلام
اینجا ثبت نام کردم تا از اتفاقات و دردسرهایی که با دکترها در دوران نازاییم دارم حرف بزنم تا برای کسی تکرار نشه
سه سال پیش بعد از افدام برای بارداری مشخص شد که کم کاری تیرویید، سندروم تخمدان پلی کیستیک و فیبروم دارم
بعد دکتر بهم کلومیفن و hcg داد بزنم که انجام ندادم و رفتم پیش یه دکتر دیگه چون میدونستم اول باید عکس رنگی بگیرم تا سلامت لوله های فالوپ چک بشه و چسبندگی نداشته باشه و بعد دارو مصرف کنم.
بعد عکس رنگی به مدت ۲ ماه دارو مصرف کردو حدودا روزی ۳ تا لتروزول و هیدروکسی پروژسترون و دریغ از یه تخمک.
این میون دثتر هم آزمایش رو تکرار میکرد میگفت ذخیره تخمداو خوبه نمیدونم چرا تخمک نداری و پریودهای مرنبم با مصرف دارو کامل بهم ریخت و یه داروی دیگه داد قطع شه که بدتر شد.
من مجددا دکتر عوض کردم و دکتر جدید گفت دو ماه صبر کن پریودهات مرتب میشه هیچ قرصی نخور و بعد این بار به همراه آزمایش هورمونی ازم آزمایش قند مخفی و پرولاکتین گرفت و بله مشخص شد پرولاکتینم بالاست و قند مخفی هم دارم برای همین هیچ تخمکی ندارم و دکترم گفت خدا رو شکر باردار نشدی وگرنه حتما سقط میکردی.
بعد از ام آر آی غده ی هیپوفیز و اطمینان از عدم وجود تومور، به مدت هشت ماه تحت درمان متفورمین و پرولاکتین قرار گرفتم و باردار شدن برام ممنوع شد
تو این مدت دکتر برام ورزش و رژیم غذایی هم تجویز کرد و بعد هشت ماه شروع به تخمک گزاری بدون هیچ دارویی کردم و فقط همون داروی پرولاکتین و متفورمین مصرف میکردم.
اما به خاطر فیبروم هام یک مقداری باردار شدن برام سخته که دکتر تصمیم به تسریع پروسه بارداری گرفت.
هدف از ایجاد این تاپیک این بود که بگم لطفا اگر بعد از سه ماه از دکتری نتیجه نگرفتین و نمیدونه داره چیکار میکنه دکترتون رو عوض کنین، ما موش آزمایشگاهی نیستیم 🌹