2777
2789
عنوان

برم یا نرم؟

112 بازدید | 18 پست

هفته پیش چند تا افغانی اومدن آرایشگاه و گفتن مارو آرایش کن فردا پولش رو میاریم ولی الان نزدیک یک هفته ست هنوز نیاوردن ریسه منم دستشونه اینم بگم خونشونو میشناسم حالا به نظرتون برم جلو درشون محترمانه پول و ریسمو بخوام یا زوده؟

خدایا شکرت بابت همه چیز ❤ 

بله

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بودم میرفتم چون از بدقولی خیلی بدم میاد اگه از اول میگفت ی ماه دیگه کاری نداشتم ولی گفته فردا و ن ...

آره واقعا تآکید کردن فردا میاریم ولی هنوز خبری نیس ازشون منم کلی زحمت کشیدم دلم میخواد پولمو بگیرم

بگو مشتری دارم ریسه هارو میخام و بگو بااحترام اگه دستمزدم بیارین ممنون میشم دیگه خرابی بازارو گرفتا ...

آره راس میگی چون آخر هفته هم هست باور پذیرتره 

امشب دختر کوچیکشونو دیدم از کنارم گذشت هیچی نگفتم بعدا کلی حرص هوردم که چرا چیزی نگفتم شوهرمم میگفت باید میخواستی ازش

آشنا چندباری خواهرشون برای. اصلاح اومده خونشونم نزدیک خونمونه

برو. خودت رو راحت کن. بگو وسیله مو لازم دارم.به این کلک برو بعد بگو لطفا اگه میشه حساب ما رو هم بدین

حضرت علی(ع):اگر مردم می‌دانستند چه در قبرها می‌گذرد،هرگز گناه نمی کردند😣