عزیزم من چندسال پیش ارتودنسی کردم، الان نمیدونم کدومش بهتره، ولی دلیلت برای ارتودنسی نکردن نشون میده اعتماد بنفس بالایی نداری، درمان این مساله خیلیییی واجب تر از ارتودنسیه👌👌👌
از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
[QUOTE=147963858]عزیزم من چندسال پیش ارتودنسی کردم، الان نمیدونم کدومش بهتره، ولی دلیلت برای ارتودنسی نکردن نشون میده ...[/QUOTE اینم هست عزیزم ولی چون متاهلم یکم دو دلم نمیدونم چرا
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
ببخشید درد داره؟خیلی منو ترسوندن ک نمیتونی چیزی بخوری خیلی سخته و از این حرفا
من همه چی میخورم ن درد تداره