2777
2789
عنوان

کرونا کمک😭😭

129 بازدید | 7 پست

من جن وقته تب دارم و تنگی نفس امروز قفسه سینه ام سنگینه چی بخورم بچها خیلی عذاب میکشم خیلییییی دارم میمیرم از درد بیماری قلبی دارم بنظرتون قرص قلب بخورم دردش کمتر میشه قفسه سینه سبک میشه؟خدا خیر بده همتونو ک جواب میدین

فردا برای عذرخواهی دیر است امروز زخم‌نزن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزدلم زنگ بزن ب ۱۹۹۰ یا ۴۰۳۰ یانهایتا اورژانس 

ببین دوتر سایناهم پزشک انلاین داره البته هزینه داره اما میتونی همین الان ب متخصص قلب زنگ بزنی وصحبت کنی

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

دارو امام کاظم سه شب بخور 

انشالله زودی خوب میشی

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!!

چند روزه تب داری؟؟

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!!

عزیزم مصرف مایعات رو افزایش بده و غذاهای آبکی و قوی و سوپ بخور مثلا آبگوشت بلدرچین

عسل هم خوبه حتما هم یه تست بدین چون مشکل قلبی هم دارین

استرس هم اصلا نداشته باشین انشاالله که زودی خوب میشین