2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس

129 بازدید | 15 پست

نمیدونم چمه

خوابم میاد و خستم

اما خابم نمیبره

یه حالیم اصلا 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
یکم گلاب بو کن و رو بالشت اسپری کن  نصف لیوان شیر ولرم بخور

ممنون 

ولی فکرم مشغوله خیلی زیاد مغزم خاموش نمیشه

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آها اونجوری  یه آهنگ بی کلام طولانی بزار برق رو هم خاموش کن  صدای دریا هم قاطیش باشه بهت ...

میشه با شما حرف بزنم؟

سلام

منم تقریباً مثل شمام،چند هفته است که تا دیر وقت بیدارم...

بنظرم واسه اینکه بتونی بخوانی باید به هیچی فکر کنی....

به اتفاقایی ک افتاده زیاد فکر نکن..

ی جوری بجنگ ک حتی اگه ب هدف هم  نرسیدی، جنازه تو نزدیک قله پیدا کنن؛ نه تو کوهپایه.../💪
بله عزیزم خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم 

من با پسرداییم نامزدیم

خودش پاپیش گذاشت و هی میگف عاشقمه و جز من به هیشکی نمیتونه فک کنه و خیلی ادعای عشق و عاشقیش میشد 

الانم رفتار بدی ازش ندیدم اما از شبی ک اومدن خاستگاری و بله برون و تین داستانا دوماااه میگذره و خانواده منم هیچ مشکلی ندارن که ما عقد کنیم و اونا اقدامی نمیکنن و فقط حرفشو میزنن 

بنظرت حرفاش با عملش تناقض نداره؟

حس میکنم دوسم نداره و همه حرفاش دروغن

من با پسرداییم نامزدیم خودش پاپیش گذاشت و هی میگف عاشقمه و جز من به هیشکی نمیتونه فک کنه و خیلی ادع ...

خودتون و نامزدتون چن سالتونه عزیزم و از نظر شرایط زندگی در چه سطحی هست پسر داییتون شغل و درآمد داره ؟ سربازی رفته ؟

خودتون و نامزدتون چن سالتونه عزیزم و از نظر شرایط زندگی در چه سطحی هست پسر داییتون شغل و درآمد داره ...

من ۲۱ اون ۲۴ آره همه چیز اوکیه 

من ۲۱ اون ۲۴ آره همه چیز اوکیه 

خب خدا رو شکر 

راستش داشتم به این فکر میکردم که از دو ماه پیش تا حالا کرونا شدت گرفته به نظرت ممکن نیست به خاطر این موضوع باشه ؟

البته عقد محضری فرق میکنه بحثش جداست

چون میگی خودش پا پیش گذاشته یعنی دوستت داشته با خانواده اش که مشکلی نداشتین نه ؟ بعد مثلا سر حرف رو تا حالا باز کردین که مثلا واسه عقد این جوری کنم اونجوری کنیم چه جوابی میده ؟ کلا اگه حرف انداختین واکنشش چه جوری بوده ؟

خب خدا رو شکر  راستش داشتم به این فکر میکردم که از دو ماه پیش تا حالا کرونا شدت گرفته به نظرت ...

خیلی صحبت میکنه راجب عقد ک اینکارو کنیم اونکارو کنیم ولی در عمل هیچ 

خیلی صحبت میکنه راجب عقد ک اینکارو کنیم اونکارو کنیم ولی در عمل هیچ 

خب تو شهر ما رسم خونواده میشنن و راجب تاریخ دقیق صحبت میکنن و صورت مینویسن 

شما هم پدر و مادرشون رو دعوت کنین و خیلی دوستانه موضوع تاریخ عقد رو خانواده تون مطرح کنن ببینین چی میگن ولی تا اینجا که من نتیجه میگیرم دوستت داره 

احساس میکنم یا خیلی جدی مطرح نکردین 

یا تو این دو ماه برای پسر داییتون یا خونواده اش اتفاقی افتاده که نمیتونه با شمادرمیون بزاره غیر مستقیم تحقیق کن غیر مستقیم ولی 

خب تو شهر ما رسم خونواده میشنن و راجب تاریخ دقیق صحبت میکنن و صورت مینویسن   شما هم پدر و ...

آره مام باید همینکارو میکردیم ک نکردن خانوادم ...