2777
2789
عنوان

زنداداش

401 بازدید | 22 پست

زنداداشم ی ده سالی ازم کوچکتره.خیلی حاضر جوابه. بچه ها من اصلا تو هیچ کاری از زندگیش خودمو دخالت ندادم و نخوام داد.ولی ی مشکلی که هست.مثلا من دارم با برادرم ی حرفی میزنم سریع خودشو می اندازه وسط.یا برادرم ی شوخی چیزی میکنه ما جواب میدیم ایشون با یه لحنی و تون صدای بالایی جواب میده.این چندمین بار هست اینکارو میکنه.و من توجمع خجالت میکشم ایشون به ما میپره.خواستم نظرتونو راجع به این مساله بپرسم عزیزان راهکار دارید؟

کمبود داره درکش کن

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حالا یه عده میان میگن حق داره، تو نباید با داداشت شوخی کنی وقتی زنداداشت حساسه🙄

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 

اشتباه میکنه زن داداشت من شوهرم با خواهرش یه عالمه مشکل دارن حتی به هم نفرینم میکنن ولی من اصلا دخالت نمیکنم حتی وقتی شوهرم یه جیزی میگه ازش من فقط شنونده هستم به داداشت بگو بهش بگه که این رفتارشو ترک کنه

دقیقا مثل زندایی من 

مامانم شش هفت سالی بزرگتره و اصلا کاریشون نداره ولی زنداییم خیلییی بچه گونه رفتار میکنه و جلفه

بخاطر همین جلف بودن و شوخی های بی موردش هم چندبار بحث شدید داشتن

مامانم کاری میکنه اینه که زیاد باهاش صمیمی نمیشه و در حد معمول رفتار میکنه

وااای ما هم یه سلیطه گیرمون افتاده بود همینقدر بی تربیت بود

اصلا ب درک ما به کل فامیل میپرید

روز عروسیش چنان ب دختر عموم پرید ک بیجاره مرد از خجالت

خدا اینارو نصیب هیچکس نکنه

خداروشکر جدا شدو گورشو گم‌کرد عقده ایه خاک بر سر

بیتربیته 

تو خانوادشون اینجور رفتارها ندیده حتما 

منم با پسرخاله هام زیاد شوخی میکنم حتی شده چند بار کتک زدیم همدیگه رو کلا این شوخی کردنا خیلی عادیه برامون 

ی دفعه ب پسر خالم گفتم چقد موهات سفید شده پیر شدی یهو زنش میخاست منو بخوره صداشو انداخت تو سرش گفت نخیر کجا پیر شده موهاش سفید شده چون ارثیه شما همه تون همینید 

منم بش نگا کردم گفتم ب تو ربطی نداشت ...میخاس دعوامون بشه پسر خالم بحثو جمع کرد 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍