2777
2789
عنوان

تولد شوهرمه

89 بازدید | 10 پست

پس فردا تولد شوهرمه منم هیچکار واسش نکردم.. 

پارسال از دوماه قبل برنامه ریزی کردم تا سوپرایز بشه با چه بدبختی به داداشم گفتم کیک و کادو و اینا گرفت. شب تولدش وقتی اومد و رفت دوش بگیره سریع میز رو چیدم و شمع روشن کردم.وقتی از حموم اومد بیرون هنوز سشوار موهاش تموم نشده بود که یهو زنگ در خونه رو زدن و مادرشو خواهراشو برادر ریختن تو خونه اونم دست خالی.. اومدن کیک خوردن و شامم خوردن و رفتن... دیگه نگم که چقد حرص خوردم اون شب. تولد خودم فروردین بود واسم ایچکاری نکرد.. رفته بود بیرون آخر شب یه زنگ زد و تولدمو تبریک گفت... حالا پس فردا تولدشه و منم گفتم امسال هیچکار نمیکنم مث خودش!! 

کارم درسته به نظرتون؟! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر من امسالم از کنارهم بودن لذت ببرید.. حتی اگرم با تاخیر باشه

آخه من دوساله ازدواج کردم. اول مرداد عقدم بود و هشتم مرداد تولد شوهرم.. اولین تولد که ما عقدی بودیم و تو خونه مادرشوهرم باز اتفاق افتاد... پارسال اولین سالی بود که تو خونه خودمون بودیم و میخواستم دوتایی تولد بگیریم که خونوادش همه برنامه ریزیامو نابود کردن... از یه طرف از شوهرمم ناراحتم که دید من با چه بدبختی اون تولد رو گرفتم اون واسم هیچکار نکرد.. تازه خیلی هم ریلکس برخورد کردو یه ذره سعی نکرد منو آروم کنه... طرف خونوادشو گرفت و گفت حالا چیزیه که شده

آخه من دوساله ازدواج کردم. اول مرداد عقدم بود و هشتم مرداد تولد شوهرم.. اولین تولد که ما عقدی بودیم ...

به نظر من از رفتار پارسالش بگذر 

امسال تولدت خودت ازش بخواه سوپرایزت کنه

😂

🤔🤔🤔
نه اصلا.. فقط مامان خودم و داداشم میدونستن.. 

امسال ک نمیان تو این وضعیت 🤔

اگرم ک فکر میکنی خودشون واسه خودشون دعوت نامه میفرستن دو روز اینور اونورش کن ان شاالله ک امسال بهتون خوش بگذره

🤔🤔🤔
آخه من دوساله ازدواج کردم. اول مرداد عقدم بود و هشتم مرداد تولد شوهرم.. اولین تولد که ما عقدی بودیم ...

میفهممتا ولی میخوایتی چیکار کنه؟ بیرونشون کنه؟ قایم میکردی زود کیکو خب . اگه خیلی حیاتی بود برات