2777
2789
عنوان

توی جلسه خواستگاری چی بگم

201 بازدید | 23 پست

وقتی باهم میریم صحبت کنیم من اصلا نمیدونم.چی بگم خدایش 

شماها یکم کمکم کنید

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو شیش سیخ جیگر سیخی شیش هزار هرشب جمعه باید برام بخری میخری؟

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بگو خوبی چه خبر چیکار میکنی کم پیدایی

آره چرا دیر اومدی نفله کجا بودی اینا 

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️

[QUOTE=147944856]بگو شیش سیخ جیگر سیخی شیش هزار هرشب جمعه باید برام بخری میخری؟[/QUOT

دوست ندارم جگر

از شغلش بپرس خانوادش که مذهبی هستن از شرایط مالیش انگیزش برای ازدواج(صادق باشم بعضیا فقط دنبال را ...

از کجا بفهمم 

سوال هایی که قبل از ازدواج باید بپرسید 

3⃣ «سفر کردن را دوست داری؟»

🔸اگر شما واقعا اهل سفر هستید و از سفر کردن لذت می‌برید، اما همسر آینده‌تان خیلی زود دچار ماشین گرفتگی و ... می‌شود، پس باید کمی بیشتر فکر کنید.

🔸حتی اگر به نظرتان این سوال غیرضروری یا بی‌اهمیت می‌رسد باز هم آن را مطرح کنید، چون بعد از شروع زندگی مشترک تازه می‌فهمید مقوله‌ سفر کردن در زندگی_مشترک مهم است و چیزی نیست که یک اهل سفر به راحتی از آن بگذرد.

@ma_vashoma  💟

✅ سفارش پکیج کامل ازدواج👇👇👇👇👇

@Dr_Holakuoee

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

ازش بپرس هدفش چیه؟میل به پیشرفت داره یا همینی که هست راضیه؟

بپرس تعریفش از زندگی مشترک چیه؟

چه انتظاراتی از تو به عنوان همسر داره؟

اگه درس و کار کردن برات مهمه بهش بگو.

انتظاراتتو از شوهرت بهش بگو

و خیلی چیزای دیگه که یادم نیس الان

[QUOTE=147944856]بگو شیش سیخ جیگر سیخی شیش هزار هرشب جمعه باید برام بخری میخری؟[/QUOT دوست ندارم جگ ...

بعد از درامد و شغل خاهشا در مورد مزاج جنسی صحبت کنین. در جلسه سوم یا چهارم باید در این مورد حرف بزنین ۹۰ درصد طلاق ها بخاطر تفاوت مزاجه. خیلیا به این موارد توجه نمیکنن بعدا به مشکل برمیخورن

turk girl ملوسک ناناز و elim۷۳ سابق.     لطفا مهربون باشین.فمینیست بودن به معنی برتر بودن زن نیست به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد است.

سوال هایی که قبل از ازدواج باید بپرسید 

2⃣«روز‌هایی که سر کار نمی‌روی، دوست داری چه کار کنی؟»

🔸این سوال کمک‌تان می‌کند بفهمید فرد مقابل‌تان غیر از کار و حرفه‌اش، اهل چه چیز‌هایی است. شاید او مطالعه را ترجیح می‌دهد یا دوست دارد فیلم تماشا کند یا اینکه با دوستانش وقت بگذراند. هر جوابی که به این سوال شما داده می‌شود، برای شما مشخص می‌کند که آیا زمینه‌ مشترکی در فعالیت‌های غیرحرفه‌ای‌تان دارید یا خیر.

اگر همسر آینده‌ شما کسی است که به محض فراغت از کار، کتابی در دست می‌گیرد و غرق مطالعه می‌شود، اما شما با پیدا کردن اولین فرصت دوست دارید در جمع دیگران باشید و با آن‌ها خوش بگذرانید، پس در آینده مشکلاتی خواهید داشت.

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

از خانوادش سطح تحصیلات توقعاتش از همسر آینده و نظرش درباره ی شوهر خوب(میفهمی.سطح فکرش درباره ی شوهر خوب بودن چیه) 

نظرش درباره ی زن چیه (میفهمی مرد سالاره یا نه) 

نظرش درباره ی کار و تحصیلات زن 

از روابط خانوادگیش بپرس تا بفهمی چقد با خانوادش صمیمیه . از دوستاش و ..