2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🦋 

میان زهد و رندی عالمی دارم نمیدانم

فلک از خاک من تسبیح یا پیمانه میسازد

لسانی_شیرازی#  

عرض ادب، اخلاق و تفاهم و درک متقابل رو هم در نظر بگیرید. هر چند مذهبی و پایبندی به برخی موارد خوبه، ولی اگر از حد متعارف خودت بگذره تبدیل به نفرت و اذیت متقابل خواهد شد. موفق باشید.

پس یعنی پسرای مذهبی هیچ وقت خودشون ابراز علاقه نمیکنن ؟ 

چرا، ابراز علاقه میکنن ولی به سختی 😅

من دوستم با یک آقای مذهبی خیلی خوب ازدواج کرده که تو دفتر محل کارش، تنهایی نشسته بود باهاش صحبت کرده بود و ابراز علاقه 

همون اول هم میگن کی خدمت خانواده برسیم برای خواستگاری 🤭

دوراز جون همون جور که نوشتید اگه واقعی نباشن چه جور میشن دیگران خود من هم معتقدم  مومن واقعی ا ...

اره ولی پر شده جامعمون از هم چین ادمایی متاسفانه...من واقعا یه مدت از همه ادمای مذهبی بدم میومد چون هرکی میدیدم ادا بود همش نه واقعی

😂😂😂نهههن این چه حرفیه....اصلا اینطوری نیس بستگی به روحیاتش داره به مذهب ربطی نداره ک

اخه مگه میشه یه آدم مذهبی بیاد روبه روت وایسه ابراز علاقه کنه ؟ 😐😂

فوق العاده مهربون و صبور من بیشتز جیغ جیغوام 

بله وقتی مومن هستن صبور هستند مهربان هم همینطور

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
اره ولی پر شده جامعمون از هم چین ادمایی متاسفانه...من واقعا یه مدت از همه ادمای مذهبی بدم میومد چون ...

دقیقا

و باعث میشن کل دین و مذهب و خدا و اهل بیت ببرن زیر سوال😶

☘☘☘

✅ یه مقایسه بسیار عجیب

۱_ چون اون آقا اهل #مسجد هست و فلان اشتباه رو کرد، پس من دیگه مسجد نمیرم!😶

۲_ چون فلان کس که #نماز میخونه، فلان کار رو انجام داد، پس من دیگه نماز نمی‌خونم!😐

۳_ چون فلان خانم که #چادری هست، فلان اشتباه رو انجام داد، پس من دیگه چادر نمی پوشم!😑

*یه سوال خیلی مهم:*⁉️

۱_ چرا هیچ کس نمیگه (چون فلانی که چلوکباب می خوره، فلان اشتباه رو کرد من دیگه چلوکباب نمیخورم؟)😜🥙

۲_ چرا هیچ کس نمیگه (چون فلانی که بنز آخرین سیستم رو سوار هست، دزدی کرد ، من دیگه بنز سوار نمی شم؟)

🚖۳_ چرا هیچ کس نمیگه( چون فلان خانم #بیحجاب، فلان اشتباه رو کرد، من دیگه باحجاب میشم؟)😉

*چرا ما سریع از دین مایه میذاریم، نه از دنیا؟!*🤫

☘هیچ کس به غیر از پیامبر اسلام صل الله علیه و آله و ائمه طاهرین علیهم ‌السلام معصوم نیست.☘‍ 

پس هر کسی ممکنه اشتباه کنه.(انسان ممکن الخطاست، جایز الخطا نیست)پس بخاطر دین و ایمان، سر خدا و خداپرستها منت نذاریم.. انقدر هم سریع دین گریز‍ نشیم 🥰

من اصلا از همچین آدمی خوشم نمیاد 😑 پدر ، مادر نداره مگه یه بزرگتری چیزی 😒

نمیخاد که همون جا عقدت کنه🤣من اومد تو دانشگاه گفت بتون علاقه دارم ازاسن جور حرفا بعدم گفت شماره منزلتونو بدین بدم به مادرم

خانواده همسرم همشون مذهبی هستن اونم از نوع خیلییییی مذهبی. یعنی حتی تو مهمونی زنونه چادر می‌پوشن. من از روز اول گفتم تیپ من همینه عوضم نمیکنم‌. با شوهرم هفت سال دوست بودیم ازدواج کردیم. مامانم اجازه نمی‌داد وگرنه از اول قصدش ازدواج بود. اوایل مادرشوهرم گیر میداد به نماز نخوندن من و..‌. تا اینکه یبار جلوی دایی همسرم که آخوند هستن گفت و ایشون گفتن اگه یبار گفتی دیگه نگو کارت درست نیست و پافشاری نکن تا این دخترو از دین زده نکنی. 

از همسرم خیلیییییییی راضیم. یعنی کافیه بگم راضی نیستم فلان کارو کنی. همین جمله کافیه که به حرف من عمل کنه. دائم قربون صدقه ام میره و همیشه ازم می‌پرسه زن جان تو از من راضی هستی؟ وای به روزی که به شوخی هم شده بگم نه. همه کار می‌کنه تا راضی باشم. 

همیشه میگم بخدا قسم اگه یک مومن واقعی باشه همسر منه. خدا خیر و عافیت و عزت و سربلندیشو زیاد کنه زیر سایه امام زمان