2777
2789
عنوان

پیشنهاد شما

71 بازدید | 13 پست

راستش من این مدت که کرونا بیشتر هم شده تا جایی که میشه واقعا بیرون نمیرم،اما ازونجایی که ادم خونه نشستن و بیکار موندن نیستم اذیت میشم واقعا!

روزهای عادی من ۷ صبح میرفتم بیرون و تقریبا شب برمیگشتم خونه و انقدررر روزام پر از کار و فعالیت و بدو بدو بود که اصلا نمیفهمیدم زمان چطور گذشت،الان دارم دیوونه میشم از بیکاری!!!!

پیشنهاد شما چیه برای اینکه تا بهبود این اوضاع دیوونه نشم؟بگید ببینم شما چیکار میکنید که حوصله تون سر نره؟

من نمی تونم نظری بدم.کلا اهل بیرون رفتن نبودم.الانم که بهونه دارم اصلا بیرون نمیرم.

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجبوري ديگه چ ميشه كرد من فقط با ماشين بچه ها رو يه دور ميدم ميام تو ماشين هم همگي با ماسكيم😷

من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم.  روزهای خوب و خوبتر در راه است

من صبحا که هوا خوبه کسیم تو خیابونا نیس میرم پیاده روی البته با هدف لاغری. شما برو هوا خوری خیلی بهتر از پوسیدن تو خونس😪دیگه این تنها راه حله. میشه ام با خانواده رفت یه پارک خلوت دور از اجتماع در حد یه ساعت. والا من به همینم راضیم 

امضا وجود ندارد
برو دنبال کلاسهای آنلاین ورزش میرفتی میتونی فیلمهای آموزش از نت بگیری تو خونه تمرین کنی

دنبال کلاس انلاین خیلی خوب هستم اتفاقا،باید بپرسم ببینم کی سراغ داره