2777
2789
عنوان

دلم خیلییییی گرفته

157 بازدید | 20 پست

دوبار تاحالا تو بارداریم رفتم دکتر، یه بار دکتر زنان، یه بارم طب سنتی از بس یبوست اذیتم کرد.

هردو بار برگشتیم آقای همسر بدخلق شده از هزینه ها. تازه دکتر طب سنتی امروز هزینه داروها بیشترش برای مادرشوهرم بود که بردیمش نه من.

خیلی دلم گرفته دلم نمی‌خواست هیچ وقت بگم کاش باردار نمی شدم می‌دونم نهایت ناشکریه، خاک بر سرم که امشب وقتی دلم گرفته بود و ناراحت بودم چنین حرفی زدم، خدا منو ببخشه.

می‌دونم با این بلایی که سرمون میارن تو این مملکت همسرمم حق داره ناراحت باشه اونم بهش فشار میاد هرچی میدوه نمیرسه، شاید اونم نیاز داره با من درددل کنه ولی من تحمل روحی شو ندارم بیاد به من غر بزنه، حالم بد میشه، از خودم بدم میاد، احساس میکنم خیلی بی عرضه م که درآمد ندارم. فشارهای روحی دیگه م دارم به اندازه کافی تو زندگی روحم تحمل غصه خوردن واسه این چیزارو نداره دیگه

دکتر زنانم هم میگن خیلی سونو میکنه، تعریفشو میکنن میگن خوبه ولی حالا رفتار شوهرمو می بینم استرس گرفتم که این دکترو انتخاب کردم‌ هربار برم پیشش ایشون بخواد بدخلق بشه

من خیلی آدم کم خرج و کم توقعی هستم، به خاطر همین خیلی بهم برمیخوره برای یه هزینه ضروری اینطوری باهام برخورد بشه.

طفلی بچه م، دوست ندارم این فکر و خیالارو بکنم و روش اثر بد بگذارم.

شما منو میشناسی؟

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم ولی اسمتو تو تاپیک ها زیاد شنیدم

یه دوستی تو سایت داشتم کاربری دومش همچین اسمی بود حالا پیداش نمیکنم☹

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

منم امشب دلم گرفته دلم برا دوستم کبابه که تواوج جوانیش فوت کرد دلم برا مادرش کبابه که تو یه روز هم برادرش هم دخترشو از دست داد چهلم اون یکی برادرشم تازه بوده الآنم این دوتا خدا صبرش بده 😭😭😭😭

اسی نمیشه ی کار خونگی راه بندازی؟

همه ش درس خوندم هنر خاصی بلد نیستم:/

چندماه پیش دفاع کردم و بعدم کرونا، فرصتی پیش نیومد دنبال کار مرتبط با رشته م بگردم

یه کار بازاریابی اینترنتی میکنم پیش یکی از اقوام که همسرم پیشش کار می‌کنه، از بس کم و دیر حقوق میده تا میرم سراغش شوهرم غر میزنه نمی‌خوام براش کار کنی انگیزه ای باقی نمی‌گذاره برام

همه ش درس خوندم هنر خاصی بلد نیستم:/ چندماه پیش دفاع کردم و بعدم کرونا، فرصتی پیش نیومد دنبال کار م ...

منم مثه خودتم ولی ی چیزی مثه فروش اینترنتی و اینا،البته تو بارداری اینکارا خیلی سخته

عزیزم بیمه داشته باشی که از هزینه هاتون کمتر میشه 

شوهرم اینقدر انجام دادن کارای دفترچه بیمه رو عقب انداخت بار قبل بدون دفترچه مجبور شدم برم پیش دکتر زنان، می‌گفت بذار دیرتر برو من میترسیدم دیر بشه بارداری اولمه چکاپم نرفته بودم به خاطر بیمه نگرفتن ایشون که هی عقب انداخت نگران بودم

حالا الان بیمه م درست شده

هزینه سونو هم با دفترچه کمتر میشه؟