2777
2789
عنوان

چه رنگی بذارم

84 بازدید | 19 پست

من تا حالا دو سه بار موهامو رنگ کردم اونم تیره پوستم سفید هست تازگی ها هم موهامو کوتاه کردم خیلی بلند بود شوهرم چنبار گفته من رنگ روشن خیلی دوس دارم به نظرتون رنگ روشن بهم بیاد نمیخام سنم رو بیشتر نشون بده یخی چطوره 

عکس داشته باشین بذارین ممنون میشم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بنظرم یهو از این ور نرو اون ور روشن دوست داره اوکی هایلایت دودی یا یخی کن ولی زمینه رو تیره نگه دار بخصوص اگر ابروهات تیره اس باور کن تناقض بدی میشه وقتی دورنگ باشه

تناژپوستت چیه؟؟؟بایدطبق اونابزاری 

یعنی چی من ریاد سر درنمیارم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
بنظرم یهو از این ور نرو اون ور روشن دوست داره اوکی هایلایت دودی یا یخی کن ولی زمینه رو تیره نگه دار ...

اره ابروهام تیره است ابروهام رو هم رنگ زمینه کنم 

معولا پوست سفیدتناژسردی میزنه رنگ های دودی یخی ...اینابیشتربهت میااااد به رگ دستت نگاه کن اگربه آبی بزنه سرده.......اگرگررمی گنددمی سبزه عسلی رگ دست رنگش سبز...هرچی که قرمزی توش داشته باشه.بهت میاد..بعضی پوستاهم هستن مختلط رگ هاشون به بنفشی میزنه مه میشه گففت آبی نه سبز اوناهمه رنگ بهشوون میااد

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
معولا پوست سفیدتناژسردی میزنه رنگ های دودی یخی ...اینابیشتربهت میااااد به رگ دستت نگاه کن اربه آبی ب ...

مرسی گلم

مرسی گلم

حتی رنگ لباسم میشه باهمین تناژانتخاب کرد...به گوگل سربزن رنگ هاروزده کدوم بیشترمیادبهت....تفکیک کرده سرد وگرم

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|