2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 45 پست
اخه وسیله های مهمم مونده

چیا مثلا   یه مقدارشو پسر بگیره خب

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
اره عزیزم خریدم با بدبختی فقط چندتا خورده ریز مونده  خدا کمک میکنه عزیزم ناراحت نباش

مبارک خوشبخت باشی

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادی سبک شد اخع

منم جهیزیم سادست اخ جاریم هی میگفت جهیزیه فلانی خیلی ساده بود مثل زمان قدیم شده 

هنوز جهیزیه منو ندیده اون موقع ببین چقدر تیکه بندازه

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏
زیادی سبک شد اخع

قبول دارم خیلی گرونیه خیلی ،همه به یه نحوی دازیم اذیت میشیم ،نگرام نباش عزیزم انشالله بزودی باقیش هم جور میکنین😘😘

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
منم جهیزیم سادست اخ جاریم هی میگفت جهیزیه فلانی خیلی ساده بود مثل زمان قدیم شده  هنوز جهیزیه م ...

غلط میکنه نزار چیزی بگه

من مادرشوهر اینا هیچی ندارم شوهرمم تک فرزند خداروشکر

گرفته اونم خیلی هزینه کرده واس خونه و سه قلم جنسش

چی مونده نگرفتی

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
قبول دارم خیلی گرونیه خیلی ،همه به یه نحوی دازیم اذیت میشیم ،نگرام نباش عزیزم انشالله بزودی باقیش هم ...

خیلی حس بدیه تااخر هفته وسیله هاموباید بچینم

چی مونده نگرفتی

چیا خریدی 

میز اتو 10ملیون از پول چوبم مونده وسایلای اشپز خونه پارچ لیوان میز عسلی مونده😔

غلط میکنه نزار چیزی بگه من مادرشوهر اینا هیچی ندارم شوهرمم تک فرزند خداروشکر

خودم نتونستم چیزی بگم ولی شوهرم سریع جوابشو داد گفت تو این گرونی ها دیگه همون سادش هم نمیشه درست کرد نگاه به 5 سال پیش نکن با 30 تومن جهاز میخریدن

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏