2777
2789
عنوان

ترفند سزارین

343 بازدید | 33 پست

برای سزارین اختیاری که تو خصوصی شهر مون دارن گیر میدن با چه نامه ای میتونم سزارین شم تو خصوصی .. اگر تجربه ای دارین بگین... پزشکم روانپزشک رو پیشنهاد داده  راحت میشه گرفت دردسر نداره؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر من گفت نمیشه با روانپزشک ⁦☹️⁩

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

منم کلاس بارداری میرفتم ی خانومه با ترفند شما سزارین کرد ولی من ک دلم میخواست طبیعی باشم ب خاطر کوچیک بودن لگنم و دهانه رحمم تنگ بود سز شدم 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
زیرمیزی فک کنم باید بدی

نه نمیشه گفتم  ک تو خصوصی دارن سخت میگیرن الا پزشکم اوکیه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

منم کلاس بارداری میرفتم ی خانومه با ترفند شما سزارین کرد ولی من ک دلم میخواست طبیعی باشم ب خاطر کوچی ...

خوش به حالتون سز شدین

دکتر من گفت نمیشه با روانپزشک ⁦☹️⁩

چرا ؟؟ پزشک من اینو پیشنهاد داده اما نمیدونم دردسر داره یا نه؟

من بقول معروف با پارتی  اینکارو کردم..آشنایی نداری تو بیمارستان؟اگه قندت بالا باشه یا وزن بچه بالا باشه یا همون روانپزشک میشه..البته بعضی بیمارستانا خیلی سر سخت قبول میکنن...

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..
چرا ؟؟ پزشک من اینو پیشنهاد داده اما نمیدونم دردسر داره یا نه؟

نمیدونم من که تهرانم راحت اختیاری سز شدم مث اب خوردن خخ

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
خوش به حالتون سز شدین

وااای چی بود بابا بخدا طبیعی بهتره الان فقط سردرد و کمردردش مونده برام اخه من ب روش اسپانیال بودم شکل شکمم زشت شده چقد درد کشیدم بعدش خدایااا

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
من بقول معروف با پارتی  اینکارو کردم..آشنایی نداری تو بیمارستان؟اگه قندت بالا باشه یا وزن بچه ب ...

فقط دکترم اشناس ..شما با چه نامع ای تونستی؟؟قندم پایینه ....کاش باهمون روانپزشک بشه